En av världens nyttigaste drycker

IMG_2941 IMG_2944

 

Mega super tips – matcha te! Det är ett pulver man häller ned till te och det kan man köpa i alla hälsokostaffärer. Visst tänker man lite på asien när man hör det, och det stämmer.. där här dom det i glass och kakor. Och läser man om matcha så står det ju bara att man är efter som man inte dricker haha så kära läsare, hoppas ni nu dricker ert sjukt nyttiga te! För ja, det är verkligen sjukt nyttigt.. det kallas en av världens hälsosammaste drycker! Och det är bara en tesked som behövs för att uppnå den dagliga dosen av antioxidanter. Kan ni förstå att det är nästan 500 gånger mer än äpple?

Jag som älskar kaffe ska nu erkänna att det här är det perfekta sättet att välja någonting annat. Man blir så skarp i huvudet, ni som vet ni vet vad jag menar med det.. Det gör kaffet också men här blir man det längre tid och inte stressad i kroppen. Testa en sked så förstår ni själva! Antingen så tar ni i lite agave sirap eller mandelmjölk, dock kan mjölken avta den antioxidanta effekten minilite så man vet om det..  men det är godast så!

Alla vet ju att grönt te redan är nyttigt för hela kroppen, viktnedgång, hjärtat, blodet osv.. matcha te vinner i hästlängder här! Tänk på att den använda burken med pulver ni köper ska användas inom ett speciellt datum som står på då det är en färskvara! Så gå nu och köp eller drick en kopp av det förmodligen det nyttigaste du kan dricka 🙂

Går jättebra att ha i smoothies och baka med också, glöm inte det.. men jag tycker det är mysigt att ta en kopp! KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!