Varm grekisk sallad

IMG_1772

 

Jag älskar varma oliver, så är det bara! Och man kan säga att varm fetaost inte heller är helt tokigt.. Så där föddes idéen.. Varm grekisk sallad! Vad tycker ni om den iden? Sjukt gott ihop med typ bulgur eller liknande.

 • Stora tomater eller små körsbärstomater
 • Fetaost
 • Oliver
 • Basilika
 • Olivolja
 • Salt
 • Svart peppar

Bara att lägga allt i en ugnsvänlig form och låta det mysa ihop sig i ugnen. Ta ut när ni tycker det har fått en fin färg! Mums 🙂

Kan vara smarrigt med lite rå hackad rödlök till.. Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Rostad paprika/ aubergine måste ju vara jättegott till med… Inte riktigt grekisk sallad då kanske, men blev så sugen och inspirerad så började fantisera lite själv vad man kan ha, men det är gott med i princip allt man ugnsrostar, morötter, champinjoner, zucchini, rödlök, potatis mm 🙂

  Carro 2016-02-02 20:43:57
  Svara
  • Svar på Carros kommentar.

   Jaaaa vad kul, det är exakt det jag vill, bara tips alite så kan man få fantisera och testa sg fram själv. Jag ÄLSKAR att lägga in i ugnen, bara ungrosta rotfrukter och allt man kan .. 🙂 Så lätt och perfekt helt enkelt.. Just här ville jag få fram den grekiska salladen bara men låter dunder gott att fortsätta med annat i! KRAMAR

   foodjunkie 2016-02-03 11:14:32
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!