Godmorgon från mitt sovrum

IMG_3424-2 IMG_3454-2 IMG_3478-2 IMG_3483-2 IMG_3505-2 IMG_3513-2 IMG_3527-2 IMG_3531-2IMG_3531-2

 

Ni är många som frågar om ni kan få lite bilder hemifrån mig och det är med lättnad som denna renovering börjar bli klar. Även om jag kommer låta vårt hem förbli lite dolt här på bloggen så kommer jag dela med mig av lite. Sånt som jag vill tipsa om eller på olika platser jag ställer mat osv.. men det kommer nog inte komma upp en ” så här ser det ut hemma hos oss” inlägg tyvärr. Även om jag är väldigt stolt över min första renoveringen så här 27 år gammal då vi gjorde köket till ett sovrum med öppet badrummet osv, så man ska ju aldrig säga aldrig. Vet dock att min lilla mamma vill fotografera här för en tidning och får hon det säger jag till och visar. Vad tycker ni?

Det jag först ut verkligen vill visa och tipsa om är det som kom för någon dag sedan, är Albas helt bedårande fina säng! Förlåt att bilderna vart lite brusiga… I dont know why, men det är ordnat till nästa inlägg iaf! Och det kankse betyder att jag tar mer bilder på den här fina sängen igen en annan gång.. För visst är den fin? Finns inget roligare än att skämma bort sin skatt. HÄR hittar ni hemsidan dit och vad jag har hört så ska är hemsidan och annat där på uppdatering..

 • 1 dl körsbär
 • 1 dl svartvinbär
 • 1 avokado
 • 1 msk rödbetspulver
 • 1-2 dl havremjölk
 • 1 dl havre
 • 1/2 dl fryst mango

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • EDITA, du borde Verkligen(!!!) göra en kokbok! Jag slår vad om att den kommer sälja som smör! Dina matbilder, recept, inspiration, kommer få vem som helst att vilja ha din kokbok! Har du funderat på det? Fortsätt som du gör! Stor kram!

  Sofie S 2016-02-09 12:45:36
  Svara
  • Svar på Sofie Ss kommentar.

   Men ooooj vad kul att höra.. Det är ju en liten dröm och den hoppas jag slår i uppfyllelse snart.. Men då är ju såklart min önskan att ni ska gilla den och bli nöjda!! 100000 TACK rara du Sofie! KRAMAR

   foodjunkie 2016-02-10 21:16:04
   Svara
 • Vill bara tacka för att du är så otroligt duktig på att besvara alla kommentarer! Jag var en av dom som bad om bilder hemifrån och jag älskar detta inlägg 🙂 Lite små glimtar från ditt hem räcker gott! Håller tummarna för att din mor får igenom sin vilja 😉 Tack!

  Nathalie 2016-02-08 15:15:45
  Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Hej gulliga du Nathalie! Tack för ditt svar och hoppas jag inte gör dig besviken.. ska försöka få till mer glimtar.. Nu är det dock svårare då det så mycket finare med dags ljus och inte lampljus, så till våren kommer det bli lättare.. Och då får vi se om min lilla mamma gör något… 😉 Hoppas du får en fin vecka och stor kram till dig:)

   foodjunkie 2016-02-08 15:27:41
   Svara
 • Hej,
  Vilken Snygg sänggavel du har.
  Var har du köpt den?
  Tack påförhand.
  /Emily

  Emily 2016-02-06 22:38:12
  Svara
  • Svar på Emilys kommentar.

   Hej Emily! Jag köpte den på Nordiska Galleriet, där kunde jag mått beställa. så tog en som gick ut över sängen 🙂 Kram

   foodjunkie 2016-02-07 10:00:50
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!