Det är det lilla som gör det- kardemumma och morot

IMG_3698 IMG_3732 IMG_3702

 

Vi är nog väldigt många som äter gröt nån gång så där i veckan.. Och det gäller då att variera dom, tycker iaf jag. Det gör det hela så mycket roligare och den här vill jag verkligen dela med mig om! Dom gifte sig så fint med varann och gröten blev nyttigare än vad den redan är. Bara riv ned en morot ( på den minsta rivet på rivjärnet) och ta rör ned en liten tesked med kardemumma. Otrolig gott och enkelt! Sen gjorde ju topping väldigt mycket också såklart men ska jag välja något att ha nästa gång blir det physalis, passionsfrukten, agave sirap ( kanske dadlar och granatäpple och nötsmör och blodapelsin också ).. Mumma!

ps. iden med morot i gröt kommer ifrån New York – där det ofta serveras på frukost menyn.. såååklart den gör tänker ni eller hur.. 😉

Mycket morot på mina recept nu, men det är ju så bra för våra kroppar och som jag jämt säger- jag älskar variation!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!