Promenad och recept på Nutella kakor på mandelmjöl

IMG_3139PicMonkey CollageIMG_3540IMG_3543PicMonkey CollageIMG_3573IMG_3578IMG_3583IMG_3601IMG_3622IMG_3635IMG_3641IMG_3655IMG_3667IMG_3671

 

Alltså den här helgen får gärna ta och kopieras flera gånger om.. Den har varit helt perfekt! Lagom av allt.. eller kanske lite överdrivet lååååång promenad igår. En och en halv mil blev det visst, och inte på en raksträcka.. utan vi körde off-road, med barnvagnen. Dessutom i vårt härligt gråa väder och den brutala träningsvärken som Fannie ordnade fint.. Ser ni goset hon fick av Alba förresten? Vi hade ju inte varit där på någon vecka och så både hon och jag ( heeela min kropp) hade saknat Fannie–  Världens bästa tränare! Hur går det för er mina läsare.. Hade ni nyårslöfte eller har ni något mål med er träning? Jag är en periodare så jag lyssnar på min kropp kan man väl enkelt säga.. Men är väldigt glad för att jag har Kampsportslabbet, det gör det hela lite lättare och roligare!

Men tror ni jag var lycklig ( läs lycklig med dundermegastora bokstäver) att jag hade bakat Nutella kakor när jag kom hem sen? Jag är ett riktigt kakmonster så det här med träning och motion är ett måste för att hitta balansen.

 • 4 dl mandelmjöl
 • 2 dl kokosgrädde
 • 1 tsk salt
 • 50 g smör
 • Nutella

Bara blanda till en kladdig deg och platta ut, (så där som ni ser på bilderna), och bre på nutellan. Rulla ihop den och skär nu delar och lägg på en plåt. In i ugnen som är på 220 grader i ca 15 min. Dom blir som kakorna drömmar fast med Nutella smak – OMG 😉

Hur gullig är Bono valpen? Min hund Bella har blivit lite vacktig efter Alba kom men dom lekte på för fullt. Men det behövdes en rejäl dusch för dom både när vi kom hem sen..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!