Det lättaste knepet någonsin att rena sin kropp

IMG_3166_2 IMG_3180_2 IMG_3185_2

 

Vill mest komma in och säga hej och ett tips innan jag kommer med ett recept. Det är så enkelt som att dricka ett – l j u m m e t- glas vatten direkt när ni vaknar! Hela vårt system älskar det, det börjar sin egna reningsprocess ( dvs tarmarna) . Så enkelt är det att hjälpa vår kropp. Istället för att direkt ge den en kaffe.. Så ta ett glas vatten, men inte kallt vatten utan ljummet. Alla har vi olika rutiner på morgonen men försök att få till det här enkla knepet direkt när ni vaknar. För sen göra allt annat man gör på morgonen 😉 Hörs snart om lite recept, Kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad är det för reningsprocess som startar av att en dricker ett glas ljummet vatten?

  Elsa 2016-02-08 15:48:37
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Vi ska göra det här direkt på morgonen just för att hjälpa hjälper kroppen, alltså kroppens reningsprocess..
   Vi behöver få ut vissa slagprodukter, det är därför man kan vilja detoxa om man känner att man har varit lite onyttig eller liknande. Kroppen gör det här själv men får vi i oss ljummet vatten hjälper vi till att rena insidan då tarmarna är tomma och vattnet renar magens väggar, dvs tarmarna.
   Det gör då att det förbättrar matsmältningen. På så sätt får kroppen också lättare att ta dom bra näringsämnena vi får i oss. Och just för att det ska vara ljummet är för att det ska vara så naturligt som möjligt för kroppen, då är det lättast för kroppen att ta upp det.
   Förstod du hur jag menar nu? Fråga gärna mer om jag är otydlig.. Vill ju som sagt tipsa så mycket som möjligt av det jag kan vet och vet.. Och tycker du det är svårt att dricka just ljummet vatten bara så pressa i lite citron.. Kram

   foodjunkie 2016-02-08 16:23:08
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!