Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bland det godaste jag vet

IMG_3896 IMG_3908 IMG_3918 IMG_3925 IMG_3933

 

Heeej mina gullisar ( ett ord jag använder allt för ofta nu när man är mamma..). Jag ÄLSKAR när ni skriver till mig! Blir så glad och taggad av att läsa era UNDERBARA kommentarer! Tack och nu vet ni det 🙂 Vill ni veta en annan sak så ÄLSKAR jag råraka! Det är ju så lätt ( höhö) att göra och man kan ju toppa med vad som helst.. Man ska bara få till den där fina blandningen av – salt, syrligt, krämigt, krispigt, sött – ja smakrikt helt enkelt.

 • 8 st potatis
 • salt

Är det som behövs för att göra själva kakan.. Bara en skalare ( att ta bort skalet på potatisen med),ett rivjärn ( att riva den med), en skål ( att lägga potatisen som du klämt ur väskan ifrån),  stekpanna ( att steka den i på medel-ganska-varm platta) olivolja ( att steka den i).. sen en stekspade använde jag då jag inte är så snitsig att jag vänder i luften, än. Det jag hade på den här gången blev;

 • Granatäpple
 • Fänkål
 • Creme fraiche
 • Stekt grönkål
 • Peppar

Det som jag inte hade hemma som jag hade önskat när jag tänkte göra dessa var sötpotatis, det är så sjukt gott att blanda med vanlig potatis! Tips till er om ni ska göra dessa iaf.. KRAM, nu ska jag svara på alla era kommentarer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej,

  Har nyss upptäckt din blogg, så mycket gott och fina bilder. Gjorde i måndags din zucchini pizza, mums!

  Mvh. Tine

  Tine 2016-02-11 15:31:46
  Svara
  • Svar på Tines kommentar.

   Hej Tine! Välkommen:) Vad glad jag blir att få höra från nya läsare och speciellt att ni testat laga nåt.. Då går min önskan i uppfyllelse 😉 Bara fråga mig närsom om det är någonting jag är otydlig med eller du undrar.. 🙂

   foodjunkie 2016-02-11 15:38:40
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!