Min absoluta favorit

IMG_3993 IMG_4018 IMG_4049 IMG_4056 IMG_4077 IMG_4080 IMG_4085

 

Här kommer mitt favorit recept på chiapudding! Jag vet att jag har visat både med äppel-kompot på toppen och med kokosmjölk i men aldrig tillsammans eller på det här viset. Det här är en riktig höjdare, en vinnare och fröjd för smaklökarna! Och som jag även skrivit tidigare är det alltid trevligt när man får äta någonting som heter perfait- någonting som är i olika lager! Första lagret är;

 • chiafrön
 • kokosmjölk ( den man använder till matlagning)
 • citron- zest

Riv verkligen lite extra av citronskalet, det blir så otroligt gott ihop med allt det andra.. och så kom vi till det andra lagret som är;

 • nötmix av naturella cashewnötter, hasselnötter, mandlar och valnötter

Dom här rostar du i en torr stekpanna. Den stekpannan kan du sedan göra det översta lagret i sedan som är;

 • äpple ( ta några fina söta så inte som gröna syrliga)
 • kanel
 • agavesirap
 • kokosfett eller smör välj själv vad du vill steka det i

MUMSFILIBABA! En väldigt hjärtlig sak att bjuda på nu på söndag då det är alla hjärtansdag, både till frukost och som efterrätt  🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • tror din kamera måste vara trasig för dina bilder är så korniga nu förtiden och skärpan är ibland lite konstig?

  a 2016-02-12 21:34:39
  Svara
  • Svar på as kommentar.

   Jaaag veeet och jag blir tokig 🙁 Puuuhuuuu, ska titta upp det hela men har aldrig tid känns det som.. Tror också jag är rädd för att den hamnar på lagning och jag inte kan få upp någonting här då. Men tack för du sparka mig i backen så sk jag ta tag i det nu! Ha en fin helg. KRAM

   foodjunkie 2016-02-13 11:47:22
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!