Hem-leverans av middag

IMG_4916 IMG_4918  IMG_4923 IMG_4926 IMG_4931 IMG_4935 IMG_4941

 

Precis så där mysigt som jag önskade att det skulle bli, blev det.. Men jag måste ha varit kockens mardröm sa dom som kom.. Jag hade nämligen typ beställt en av varje från favoriten Broms. Det är ju nämligen så att Foodora lovar att komma inom 30 minuter så kan ni tänka er att få en beställning på en av varje……. Ooops, jag ville bara smaka av allt, det var så mycket också som lät så gott. Och eftersom vi var många så visste jag inte heller vad dom ville äta. Det blev jättelyckat så tack och förlåt för att jag ställde lite krav där igår en fredag kl 20.00… Hur hade ni det igår? Hoppas jag kunde ge er lite inspo med det här också även om jag inte kom med recept! Ville mest bara in och hälsa en TREVLIG HELG till er underbara läsare, och köp en ros hem idag ( från mig kan ni väl låssas att den är ) till imorgon när ni vaknar och det är alla-hjärtans-dag! KRAM

ps. glöm inte att ni får 2 för 1 om ni köper på Foodora appen om ni uppger koden foodpaylove.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad gott! 🙂 Vilka himla fina vinglas, vad kan man köpa sådana? Kram

  Isabelle 2016-02-14 07:20:34
  Svara
  • Svar på Isabelles kommentar.

   Hej isabelle, ja haha det var det. 😉 Gkasen är ifrån Zara home, perfekta och ha för man kan dricka allt möjligt i dom. Kram

   foodjunkie 2016-02-16 10:06:28
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!