Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lite inspiration

8121462ccaa79a5f670f1c1e9d407343_980x0_c_85_ns_v4

 

Hej från Barcelona! Hur mår ni? Ny vecka och jag fick äran att vakna upp med blå himmel och några kompisar som följde med den här gången. Tyvärr är det bara någon dag men ska se till och njuta till fullo.. Så jag har redan för preppat recept till er hemma innan jag åkte. Så mig blir ni inte av med 😉 En sak jag kände är ju hur taggat jag är på våren, att få träna u t o m h u s.. Som den här videon –>

https://www.youtube.com/watch?v=1PXJ6zT23gg

Lite så där kände jag och Lisa oss imorse.. Vi var lite nervösa igår kväll när vi landa då det spöregna att morgonpromenaden inte skulle bli av.. Men nu vill jag bara komma hem och få träna och ändå suga i mig massa enegri av sol och luft. Det blev ingen kamera med på promenaden dock så tänkte matcha videon med den här bilden med Röhnisch brallorna iallafall..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand