Lite inspiration

8121462ccaa79a5f670f1c1e9d407343_980x0_c_85_ns_v4

 

Hej från Barcelona! Hur mår ni? Ny vecka och jag fick äran att vakna upp med blå himmel och några kompisar som följde med den här gången. Tyvärr är det bara någon dag men ska se till och njuta till fullo.. Så jag har redan för preppat recept till er hemma innan jag åkte. Så mig blir ni inte av med 😉 En sak jag kände är ju hur taggat jag är på våren, att få träna u t o m h u s.. Som den här videon –>

https://www.youtube.com/watch?v=1PXJ6zT23gg

Lite så där kände jag och Lisa oss imorse.. Vi var lite nervösa igår kväll när vi landa då det spöregna att morgonpromenaden inte skulle bli av.. Men nu vill jag bara komma hem och få träna och ändå suga i mig massa enegri av sol och luft. Det blev ingen kamera med på promenaden dock så tänkte matcha videon med den här bilden med Röhnisch brallorna iallafall..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!