En bildbomb från en mini semester

IMG_5013IMG_5032-2IMG_5056-3IMG_5094IMG_5120IMG_5150IMG_5157-4IMG_5188-2IMG_5176IMG_5178IMG_5200IMG_5202-2IMG_5168IMG_5222-2IMG_5240-2

 

Hej från mig som just nu sitter och tittar i kors. Det har varit full rulle i tre dagar, i tre härliga och ljuvliga dagar! Så en blandning av det och dåligt internet så blev det inget recept här igår.. Men det blir det ändring så fort jag slår upp mina utvilade ögon imorgon. Jag tänkte mest säga hej till er och bjuda på lite andra bilder.. Vi har hunnit göra en hel del.. Mycket gå runt på stan spana i butiker men även mycket god mat, på exempelvis – Gourmet Tapas ena kvällen och frulle buffé på Art hotell en den bästa måste varit vår lunch på Carpe diem, i en stor lounge soffa med en massage som efterrätt <3

Känns lite galet och veta att man åkte vattenskoter igår och se snön idag.. Som vi alla säkert gör så älskar jag kontrasterna! Hoppas Alba håller med som får vara med på alla äventyr. Hon är så duktig på att flyga och myser hela resan i famnen. Och nya favorit maten är vita bönor, ärtor, majs, kiwi och ananas.. Hon gillar inte skeden har jag konstaterat, utan vill äta själv. Känner någon igen sig med era små?

Nu måste jag krypa ned i sängen ( som är nybäddad.. bästa känslan!) men vi hörs igen imorgon, och du vet ni vad som väntar.. Recept! KRAMAR till er alla

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!