Världens bästa och nyttigaste chips

IMG_4334 IMG_4340 IMG_4344 IMG_4348 IMG_4377

 

Ska börja med och säga förlåt för att jag svär.. Fan-vad-skit-jävla-piss-tråkigt det är att vara sjuk! Japp, jag vakna imorse och är väl precis som hälften av alla i Stockholm, sjuk. Feber, ont i varje led, halsont, hostig.. ja ni vet nog vad jag pratar om. Hoppas inte min lilla älskling blir smittad.. det är bara vi två här hemma och det är så svårt att inte gosa, hon är inne i en fas just nu när gos och närhet är det bästa som finns.. önskar bara att jag var frisk. Det är ju så typiskt också, jag åkte hem från Barcelona för att jag hade massvis inbokat.

Min gulliga lillasyster var precis förbi och fyllde kylen med citroner osv, plus en liten blomma.. Gulligt! Kunde då göra dom här chipsen och visa er.. Grönkålschips! Snabbt och enkelt gör du dom.. Jag gjorde så snabbt som möjligt för orkade inte stå så länge och därför började jag med att steka dom för jag väntade på att ugnen skulle bli klar. Dessutom passa på innan det blev mörkt. Det jag ville säga är att man behöver inte steka dom först om man inte har bråttom.. Utan ni kan ta dom direkt in i ugnen på 220 grader.. Först bara skölja och ta bort kälken. Sen när dom börjar bli krispiga kan ni bestämma om ni vill ha parmesan ost, sesamfrön, havssalt.. Och skicka in i igen en snabbis.

I förra inlägget skrev jag en liten nyttighets rad om grönkål så ni vet! Trevlig helg till er alla <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Verkligen SÅ gott det där!! Ibland använder jag det som strössel på sallad, ger det där lilla extra 🙂

    Elin 2016-02-22 11:16:31
    Svara
  • Usch vad träligt och vara sjuk. Krya på dig fina du och hoppas det går över fort! KRAM

    julia 2016-02-21 12:24:55
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!