Lite tips om influensan slår till

IMG_5269 IMG_5281 IMG_5321

 

10 citroner( som jag gjort te av), 2 florida grapefrukt, 1 ingefära rot, 7 kiwis, nästan 1 burk honung ( till teet), 1 chili( toppat all mat jag ätit), 2 passionsfrukter, vatten,  första säsongen av Bron ( har ni sett den? annars se den..) , många timmar sömn och en väldigt snäll dotter senare så har jag nu vaknat till liv.. Fy vad det är hemskt och vara sjuk! Hade min lilla mamma här igår kväll som pyssla om mig och gjorde mat ( annars vill jag tacka för att foodora finns, den där koden jag nämnde för er HÄR kan ni använda i idag och imorgon så passa på..) så vakna idag med lite mer enegri.. Men fortfarande lite febrig och ont i halsen. Nu längtar jag ihjäl mig tills min sambo kommer hem imorgon! Hur mår ni? Hoppas ni haft en underbar helg!! <3 Jag låg och tyckte så synd om mig själv och Alba i fredags när vi missade min kompis överrasknings middag.. puhu, men är det inte så jämnt när man blir sjuk, tajmar alltid in det fel.. Känner ni igen er? Hoppas verkligen inte ni blir sjuka!! Så kommer det komma ett recept inom kort så ni vet, KRAM!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!