Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lite tips om influensan slår till

IMG_5269 IMG_5281 IMG_5321

 

10 citroner( som jag gjort te av), 2 florida grapefrukt, 1 ingefära rot, 7 kiwis, nästan 1 burk honung ( till teet), 1 chili( toppat all mat jag ätit), 2 passionsfrukter, vatten,  första säsongen av Bron ( har ni sett den? annars se den..) , många timmar sömn och en väldigt snäll dotter senare så har jag nu vaknat till liv.. Fy vad det är hemskt och vara sjuk! Hade min lilla mamma här igår kväll som pyssla om mig och gjorde mat ( annars vill jag tacka för att foodora finns, den där koden jag nämnde för er HÄR kan ni använda i idag och imorgon så passa på..) så vakna idag med lite mer enegri.. Men fortfarande lite febrig och ont i halsen. Nu längtar jag ihjäl mig tills min sambo kommer hem imorgon! Hur mår ni? Hoppas ni haft en underbar helg!! <3 Jag låg och tyckte så synd om mig själv och Alba i fredags när vi missade min kompis överrasknings middag.. puhu, men är det inte så jämnt när man blir sjuk, tajmar alltid in det fel.. Känner ni igen er? Hoppas verkligen inte ni blir sjuka!! Så kommer det komma ett recept inom kort så ni vet, KRAM!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind