Nyttig glass i stora lass

IMG_5431

 

Glass i stora lass! Det är man väl värd om man har halsont och allt annat.. Jag har dock bytt ut febern mot ö-g-o-nmoster-hemska-inflammationen. Jag hann tänka att jiho nu vänder det, så kunde jag inte öppna pingisbollen till öga imorse %#&/(”&€()”/€=”/€/(”%#&”/%€ jahapp snark så tråkigt.. Så kan ni tänka er lyckan när jag hittade glass i frysen? Och inte vilken glass som helst.. NYTTIG utan socker! Japp, jag har alltså en nyttig glass hemma. En proteinrik sådan t o m, iaf lika mycket protein rik som kvarg sägs det. Haha jag måste kanske tillägga att den smakar exakt som glass. Har ni testat den? Ni som vet ni vet. Träna och äta glass( med protein) är ju livet… nää ligga under täcket och titta Bron och äta glass ( som är nyttig )!

 

HÄR hittar ni en hemsida till den för er som vill se mer.. Kram får ert lilla glass- monster!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jamen herrejesus, jag slutar aldrig imponeras av dina underbara matbilder, allt är perfektion! Du hade lätt kunnat göra en lika fin bok som din pappa gjort. Hur exotiskt ser det ut när jag sköjer min broccoli hemma liksom? När man ser din bild vill man ju nästan hem och göra det på en gång! Hahaha!

  Linn 2016-03-01 10:07:35
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Men kära du så gullig du är, hahha älskar hur du beskriver det hela med broccolin.. Jag vet exakt hur du menar när man ser någon annans bild(!) så blir såklart väldigt glad att jag lyckades med det själv. Det står på önskalistan det där med att göra en bok<3 Men blir såklart mer taggad och glad på att göra det när jag läser era kommentaerar om att agg ska göra en… !! KRAM

   foodjunkie 2016-03-01 19:38:31
   Svara
 • YUMMIE!

  Gloocall 2016-02-25 17:20:33 http://gloocall.com
  Svara
 • Hej!

  Är de glass som du gjort själv eller köpt?? 🙂

  sophie 2016-02-24 15:55:49
  Svara
  • Svar på sophies kommentar.

   Hej Sophie! Det är en köpt glass, skrev HÄR kan man hitta den och så trycker man på HÄR så kommer man till deras hemsida 🙂 Dom har olika smaker och smakar såå gott allihopa! Add icecream heter dom så du vet. KRAM

   foodjunkie 2016-02-25 12:16:23
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!