Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fisktacos på det lättaste viset

IMG_5468 IMG_5493 IMG_5495 IMG_5520 IMG_5523

 

Man skulle kunna säga att det spökar här på bloggen.. Jag har uppståt från sjukan!!!! Woooho eller ska inte ropa hej innan röven är över isen än eller vad man nu säger.. Jag har hosta och sånt där tjafs fortfarande men det hör ju till. Fick till och med se solen och känna dom där vårkänslorna som jag bara har läst om.. Det var min sambo och Alba som fick rasta mig kan man säga.. Vi gick bara.. och gick lite till och sen hem. Hem och lagade middag!

Någon som vet hur man gör en lätt fiskfärs? Vi åt nämligen fisk-tacos.. Mumma! Det är simpelt och kan verkligen rekommenderas!! För er som har en liten hemma som mig är det perfekt och spara lite av fisken innan det kryddas så ni vet.

 • 1 gullök
 • 2 vitlök
 • 1 bruk krossade tomater
 • 1 taco krydda
 • stora vita bönor
 • salt
 • peppar

I precis den där ordningen tar ni det hela i en stekpanna med smör och låter det puttra ihop sig. Jag hade en torskfile i frysen som jag jade tinat upp och tog sedan en ny stekpanna och stekte den med smör. Och nu till det jag frågade, den här fiskfärsen.. den gör ni nu, med en gaffel. Det är nämligen bara att mosa den i stekpannan med smöret och pressa över lite citron ( jag hade mer än en halv). Det är nu ni som har barn ska spara lite. Häll sedan ihop dom här två goda till en dundergod! Jag tycker det är gott som det är men man behöver något till än bara tacobrödet, tips är ju då avokado, sesamfrön och färsk koriander 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind