Namaste Grounded Factory

IMG_5549-2 IMG_5554-2 IMG_5575-2 IMG_5589-3 IMG_5602-2

 

Hur avundsjuka är ni på min nya yogamatta? Jag älskar den! Den är t o m bättre än den ser ut på bild. Helt stabil och len sådan (”Den mönstrade toppen är tillverkad av ett mjukt vegan mocka tryckt med vattenbaserad ekologisk färg. Mild och vänlig mot miljön och både till din kropp. Den unika ytan gör att man får en mjuk men ändå fast grepp på mattan”.. det var en bättre förklaring på deras hemsida som jag kopierade in till er- om den magiska toppen som är på som inte går att visa på bild.. ) Det är min duktiga bloggkollega och mamma till Albas gulliga vän Lily som har gjort tillsammans med en annan yoga lover. Ett hett tips nu att unna sig när lönen rassla in om man är lika betuttad i yoga som mig.. Tyvärr ingår inte brallan, var ju bara tvungen att ha dom på mig så dom matcha varann så grant.

Namaste till er Grounded Factory och Anja ,eller till er alla såklart.. Kram ( snart kommer ett recept som vi alla kommer gilla)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag undrar också var dom snygga tightsen är från 🙂

  Therese 2016-03-04 12:31:07 http://theresewiksten.se
  Svara
 • Hej! Du är ju bara för fin, Älskar din blogg!
  Måste fråga var din snygga tröja kommer ifrån?
  Hälsning Alexandra

  Alexandra 2016-02-28 10:19:20
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Hej Alexandra! Miljoner tack <3 Svårt att inte bli väldigt glad när ni skriver så fina kommentarer! Det är en Cashmire från Zara.. Kram

   foodjunkie 2016-03-01 15:53:22
   Svara
 • Hej, var är de supersnygga tightsen ifrån? /Mikaela

  Mikaela 2016-02-26 14:30:41
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Hej Mikaela.. Det är tyvärr gamla trasor jag går hemma i dagarna ända, har ett par blå oxå.. Barnen här hemma kallas att dom åder byxorna haha.. Det jag ville säg är att dom kan bli svåra att få tag i men dom märket heter Made in the Shade <3 Kram

   foodjunkie 2016-02-27 12:33:37
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!