TOK REA PLUS ETT RECEPT

DSC00096 DSC00108 DSC00129 DSC00137 DSC00152 DSC00167 DSC00172 DSC00176 DSC00180 DSC00190 DSC00202 DSC00210 DSC00211 DSC00242

 

Som ni vet så är jag en väldigt ( läs med stora bokstäver) stolt dotter till min pappa.. han har ju gjort den snyggaste kokboken på planeten! Är man inte hungrig och tittar i den så blir man det eller saknas det inspiration så står den där alltid redo! Allt ser så fräscht ut och det är verkligen riktig mat. Det kanske ska tilläggas att det är 100 stycken recept i boken, som är tagna i favvo Malibu där då Helene bor, och gör mat till alla möjliga olika kändisar( Brad Pitt, Tom Cruise, Madonna osv.. ).. Här gjorde jag ett av dom.. Enkelt och ett helt perfekt recept till oss alla, små som stora. Tänkte att det ska jag visa er för kan tänka mig att det inte är det lättaste ibland att få i barn broccoli.. Här är lösningen! Grön potatismos <3

 • lika mycket potatis som broccoli.. ca 1 huvud broccoli och 10 små potatisar
 • smör
 • mjölk, vilken mjölk får ni bestämma själva eller om man t o m vill ha vispgrädde eller ingen alls
 • salt

Börja med att koka upp saltat vatten. Skala potatisen och koka sen. När den är mjuk lägger ni ned broccolin. När dom båda är mjuka så häll av vatten. Mixa LÄTT, inte alls för mycket utan fortsätt sedan med gaffel. lägg i en klick smör och häll i en liten skvätt mjölk.. här bestämmer ni ju hur ni vill ha er mos.. med bitar eller utan, mer krämig eller inte.. med gaffeln och mjölken ( eller lite vispgrädde). Smaka av med salt.. Mumma mums mummmm!

Och det jag nu har till er mina KÄRA läsare, BOK REA! Boken ska tryckas igen men då av det största bokförlaget – Penguin Random House så det ska säljas internationellt, jiho och grattis pappa och Helene! Men också jiho till er som får nu köpa den för mer än halva priset..

Tryck HÄR för att komma hemsidan och se mer om boken och även köpa den för endast 115 Kronor (istället för 350 kr.. O M G)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!