Massa olika tips och bjuder på fantastiska bilder på mig

IMG_5650 IMG_5657 IMG_5669 IMG_5718 IMG_5750 IMG_5757

 

En fartfull lördag kan man säga att det var. Det började med ett tea-party hos min käresta vän Lisa, som är en mästare på att baka! Tips till er och ha till nästa helg är ju istället för brunch så gör ett litet  tea-party, små snittar av olika ting, scones, marmelad, bär, tea. Innan vi satte oss ned ringde det på dörren med fin leverans som jag visar vad det var i nästa inlägg.

Måste ju ge tips om ni ska ha maskerad snart.. Liverpool tema! Japp det är det vi är på bilderna längst ned. Vi hade fått massa olika bilder för att få inspo.. Jag och Frida gick all-in. Triabel tatuerad arm, smink som vi kladda på, glittrig döskalle tröja, spritfet aka bilring, cigg, guldkedja, mjukis tröja, tajts, leopardbralla, strumpa i hagklackat, mini väskor, tuperad hår och fantastiska ögonbryn.. Tacky är ordet, och ett helt fantastiskt kul tema på en rolig fest.

Nu är det ju måndag och helt ny vecka, t o m sportlov.. jiho. Vi ska bege oss upp till Norrland nu efter lunchen! Älskar att åka till Hudik, glada Hudik! Någon av er som varit där? Det är min farfar som bor där så ska bli mysigt och få hänga lite med honom och Alba <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!