På helgens te party kom en hjärtlig glossybox leverans

unnamed-1  unnamed-3  unnamed

 

Ett skepp kom lastat med rosa kärlek, från Glossybox! Det var precis det vi fick i lördags på vårt tjejmys. Vi hade nämligen ett ordentligt mys för vår älskade Josefin är hemma ifrån L.A. Vi babblade i flera timmar, ni vet när det är sådär mysigt och man pratar ikapp på varann! Och dom små barnen lekte på för fullt.. det är ju som att få gå på tivoli för Alba och komma in i lilla Kiwis rum- leksaker och nya ting överallt. Först blev det lattjo med den fina leveransen som kom.. En box fyllt med lyxiga produkter och bubbel <3

Tack väldens duktigaste Maxinne för den fina Glossyboxen och David för bilderna! Nu far jag mot Norrland, så hörs vi sen igen med ett recept 🙂 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!