Frukost resturang tips

DSC00002 DSC00013 DSC00016 DSC00017 DSC00018  DSC00021 DSC00024 DSC00026 DSC00035 DSC00042 DSC00046 DSC00050

 

Jag har tokglömt att visa mina första steg ute efter jag var sjuk förra veckan.. Jag smet iväg på mysfrukost medan Alba log och sov ( med sin pappa så inte själv haha.. ). Förutom att det kändes som jag hade glömt ena armen hemma så var det underbart. Har ni varit på Snickarbacken 7? Jag var först på plats, personalen tyckte säkert jag var lite jobbig som kom dit 3 minuter innan det öppna, men dom hade så bra musik och det var så varm och skönt där inne. Sen dök dom upp, syster med pojkvän och pappa. Alla var ju vrål hungriga och villa gärna testa allt möjligt. Tips om ni är det, ta lite extra för det är små portioner.. Förutom min syster smörgås som var dundergod- en rejält rostad ( ni vet när den blir så där krispig/knaprig.. när man rostar och låter den vänta innan man brer på pålägg) smörgås med philadelphiaost, kanel och björnbärssylt, den var större än avokado toasten och acaibowlen.. Och det kostade ca 60kr styck.

Nu ska jag ta och gå ner på byn. Undrar om man kan hitta en acaibowl här 😉

Btw.. så mysig lokal den där snickarbacken 7! Pappa trodde det var ett gammal stall från förr.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!