Lillhönan Alba på besök

IMG_5766 IMG_5781 IMG_5787 IMG_5800 IMG_5835 IMG_5844 IMG_5853 IMG_5891 IMG_5924

 

Här hemma går vi runt och kallar alla lillhönan och lillpöjken.. Det kommer från min farfar. Det var precis vad han kallar Alba -lillhönan och hennes storebror – lillpöjken, som gick varv efter varv med henne för att kunna spana på allt nytt. Det är ju så mysigt, det var ju precis så jag var när jag och min lillasyster nä riv var små.. gick runt och spana på alla möjliga olika samlingar och häftiga saker! Nu är vi som sagt hemma igen och det känns verkligen som alla har sportlov.. många är och åker skidor eller liknande.. Älskar att det finns ett lov för sport. Själv har jag bara hunnit yoga men det kommer man långt på.. Kan ni inte berätta lite för mig mina kära följare.. Jag vet att jag varit lite dålig på recept på nån dag nu men snart kommer jag kunna visa er en riktigt rolig sak. Men till det ni skulle berätta, VAD tränar ni? Är det på gym, utomhus, själv, grupp, yoga, thaiboxning, pilates osv.. Vore så kul och få höra lite om er. Och även få andra att läsa och inspireras av olika. Min farfar har en sån där cykel, träningsmaskinscykel som han tar fram framför tv..  Det tycker jag är imponerande för att om 13 dagar fylla 83 år. Sedan på sista bilden där lagade han sin paradrätt- köttbullar, brunsås, potatis, egengjort lingonsylt, inlagda gurkan och äpple mos 🙂  Ser att det är gamla Svenskt tenn underlägg, då pratar vi 20 år gamla.. och mer som är gammalt på bilderna är min gamla tröja på Alba som farmor uppe i himlen har stickat <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag är en nybörjar-yogi, och det är verkligen skönt! Är dock mest exalterad i gymmet med vikter eller då jag spelar bollsporter eller är ute i naturen. Älskar att känna hur man blir starkare varje vecka, det är så sjukt motiverande! Har också kört Kayla Itsines Bikini Body Guide, och den har varit tung men effektiv 🙂

  Antonia 2016-03-07 17:49:36
  Svara
 • Hej! Jag är nybliven mamma liksom du. Brukar komma iväg till gymmet två dagar i veckan – ibland tre. Om jag har tur 🙂 Har alltid älskat att träna stryrka. Ett ben/rump pass och ett för överkroppen (fokus rygg/axlar), brukar lägga in några övningar för magen på båda passen. Min kompis är yoga instruktör på ett annat gym – brukar smita in där en gång varje eller varannan vecka. Så skönt att sträcka ut! Och vara i nuet! För övrigt barnvagnspromenader! Kram! Tack för en superfin blogg!

  Amanda 2016-03-04 20:51:57
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda! Grattis, det finns ingenting som är bättre!! Men man vill såklart få det där med träningen i rutin, och två till tre gånger per vecka är ju helt perfekt plus då promenaderna.. Jag bara önskar att jag var du nu som hade det så!! Det var verkligen så skönt och få höra hur någon annan gör så ska jag ta tag i min träning nu.. den faller lätt mellan stolarna när man reser och har bebis.. 1000 tack och älskar hur nu nämner att vara i Nuet <3 KRAM till dig och din lilla

   foodjunkie 2016-03-05 00:23:08
   Svara
 • Jag löper och tränar på gym. Kör mycket plyo/pulshöjande på gymmet i kombination med styrka för att hålla flåset uppe hela tiden. Främst för att det är bra för min löpträning att kontinuerligt träna på att ha hög puls och för att jag gillar att vara igång så mycket som möjligt under tiden jag tränar 🙂 gillar även att köra egna cirklar i form av tabata eller andra typer av intervaller. Sen är det alltid härligt att slänga in lite raska promenader. Kör även egen träning utomhus under vår och sommar för att få vara ute mer i friska luften, förutom löpning då även mina cirklar. Perfekt om man inte har tillgång till gym!
  Funderar dock på att börja med yoga också för att jag tror att min stressade kropp skulle må bra av det, dock drar jag mig lite för sånt som jag inte kan hehe. Det ovannämnda är något jag kan och den träningen passar mig väldigt bra så jag kör på bara, medveten om att jag behöver mer variation så får ta tummen ur och även kanske börja med lite gruppträning. Kram!

  Julia 2016-03-04 19:40:22
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Alltså exakt vad jag behövde höra, visste väl att jag hade några läsares ville slänga mängder av energi och inspiration till mig.. Jag har varit och rest runt för mycket nu så har tappat det hela med träningen. Fast nu kliar det hela vägen ut till finger spetsarna när jag skriver så taggad jag blev. 1000 tack Julia! Jag önskar att jag hade ditt flås bara, jag har astma och har alltid haft svårt att få till det med pulshöjande, speciellt då när jag ska träna själv.. I grupp eller PT går det såklart. Men vet att så fort jag börjar träna det så blir astman bättre så blev väääldigt inspirerad av din kommentar! Tabata gillar jag verkligen, det är Kampsportslabbet som lärt mig det och känner att det är ett lyckat sett att träna kroppen på.. Men såklart som du säger, variation är det bästa! Du är fantastiskt, fortätt med allt det där bra du gör och tänk att jag hejar på dig när det är som jobbigast 😉 KRAM!!

   foodjunkie 2016-03-05 00:19:37
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!