Världens bästa kvargyoghurt från Valio

IMG_5954 IMG_5955 IMG_6013 IMG_6024 IMG_6058

Jag kommer ihåg när jag gick på gymnasiet och hade ett lunchkort.. jag hade hört att man får ett långt hälsosamt liv om man äter yoghurt. Så ni kan ju tänka er vad det ofta åts på min rast.. Jag har inte tröttnat än idag men det har helt klart kommit nyheter sen dess (inte jag som är gammal hoppas jag utan att det rullas på med nya smaker..). Ville väl mest säga att jag är gammal i gemet och vet vad jag pratar om. Den här kan jag med hela mitt hjärta säga är en vinnare av allt jag testat. Det är en mild krämig kvargyoghurt med både protein och mjölksyrebakterier som acidophilus & bifidus <3

Är det någon som blev sugen på att slurpa i sig en skål? Jag tycker att det kan vara det perfekta mellanmålet eller frukosten att ha en god skål med just yoghurt men nu har den bästa kombon mellan kvarg och yoghurt kommit ut och därför vill jag såklart tipsa om det. Och inte bara det, utan jag har ett samarbete med Valio där jag får göra en tävling med er! Håll i er nu… (trumslag..) Den som vinner får ett ÅRS förbrukning av Valios produkter och de övriga två finalisterna får varsitt värdebevis á 200 kronor (eventuell vinstskatt betalas av vinnarna). Jag blev väldigt glad när jag fick chansen att göra detta, speciellt då när det är någonting som är så gott. Kvargyoghurten finns i två smaker: naturell och hallon-passionsfrukt och är dessutom laktosfri. Min favorit är naturell för den smakar så äkta och är riktigt krämig. Tävlingen går ut på att ni ska berätta hur er DRÖM-skål skulle se ut med just Valio Eila® Kvargyoghurt. Alltså topping och tillbehör! Kommentera på detta blogginlägg för att delta i tävlingen. Sedan kommer jag göra era tips här hemma och testa mig fram. Vinnaren och finalisterna utlyses i ett nytt inlägg här på bloggen den 13 mars. 

Den jag gjorde och vill tipsa er om är en väldigt enkel. Värm (i micron eller låt stå framme över natten)  frysta jordgubbar och mixa sedan till en slät fin sås. Häll i botten och sedan på med kvargyoghurten och müsli <3

 

 

.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
44kommentarer
 • Vem vann?

  A 2016-03-17 16:39:00
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Det är Valio som håller på att avgöra, det kommer komma inom kort tror jag 😉 Du kommer se det här på bloggen med ett inlägg där jag gör receptet och visar.. Så du har chansen att skriva in ett innan dom väljer snabbt 🙂

   foodjunkie 2016-03-17 17:04:44
   Svara
 • Den nyttiga äppelpajen… Jag älskar naturell yoghurt och hade kombinerat Valio Eila Kvargyoghurt med tärnat grönt äpple stekt i kokosolja, torrostade nötter (min favorit är valnöt och hasselnöt), kanel och ev. honung för den som tycker om det söta. Det är ett mellanmål jag gärna ätit flera gånger om dagen, varje dag!

  Elsa 2016-03-14 01:44:48
  Svara
 • Jag skulle toppa kvargyoghurten med lätt tinade hjortron och svartvinbär (som jag skördat under sommaren). För att få lite tuggmotstånd toppar jag det med kokosflakes, pumpafrön och lite honung som pricken över i:et Detta skulle jag gärna äta flera dagar i veckan, Mums!

  elin 2016-03-11 08:53:33
  Svara
 • Jag skulle ta naturell kvargyoghurt, blanda i apelsinbitar toppa med honungsrostade walnötter och lite kokosflngor och sen hälla över pumpkin krydda (kanel, ingefära,muskonöt, kryddneijlika) och Sen blanda runt allt. Det blir en Magisk smakkombo fyllt med nyttigheter. =))

  Miranda 2016-03-10 19:22:08
  Svara
 • Jag skulle toppa med blåbär som är både dundrande gott och fullspäckat med antioxidanter. För att addera lite krisp skulle jag toppa med lite hemgjord granola gjord av rostade havregryn, grovhackade mandlar, chiafrön och quinoapuffar (och lite honung). Om granolan mot all förmodan är slut, smular jag ett fröknäcke vilket blir minst lika gott!

  Ha en fin dag!

  sara 2016-03-10 07:16:10 http://nouw.com/misssteinhooltz
  Svara
 • Kvargyoghurt naturell på botten av en skål. Toppa med små äppelbitar som stekts i kokosolja ( med kokossmak), kanel och kardemumma till de är lätt mjuka. En klick jordnötssmör, lite flingsalt och lite ringlad honung på toppen!

  Kim 2016-03-09 19:46:08
  Svara
 • Åh jag är uppvuxen med valios produkter så här hemma är det ett måste att finnas i kylen 🙂 Min drömskål skulle se ut som följande; färska mango bitar på botten, toppat med den krämiga kvargyoghurten, pressa över lite limesaft, strö på rostade mandelflarn och kokosflarn! så simpelt men så otroligt gott 🙂

  Henrietta 2016-03-09 12:51:39
  Svara
 • Jag gär en variant som låter helt skum men smakar som himmelriket! Jag börjar med att blanda naturell kvargyoghurt med äkta vaniljpulver. Sedan varvar jag i en vacker glasskål med saftiga rivna morötter och malen kanel i olika lager. Toppar med lite flytande honung och rostade hackade nötter efter smak och tycke – jag föredrar hackade hasselnötter. Supersmarrigt!

  Jessica Sundberg 2016-03-09 11:33:01 http://attlevasunt.se/
  Svara
 • Jag skulle toppa valios yoghurtkvarg med massor av mumsiga saker. Jag skulle hälla upp det i en bred skål med skivad banan, kakonibs, hallon, chiafrön, mullbär, gojibär och acaipulver! I toghurtkvargen skulle jag hälla ner kardemumma, kanel och lite honung för att få en egen smak på den. Till det skulle jag äta ett gott hembakad bananbröd med röbetsmos och lite avokadoskivor med havssalt och chiliflakes. Kanske ta en cappuccino till det och en färskpressad juice med kivi och grapefrukt.

  Emilia Mellström 2016-03-09 10:48:18 http://nouw.com/hälsofreaket
  Svara
 • Hasselnötter, kokos, äpple och citron.
  Mitt tips är att mortla en gäng hasselnötter och en stor nypa kokos. Hacka ett äpple i bitar och värm det i en kastrull med en skvätt citron. Låt kompotten svalna och smaka av med valfri mängd honung. Häll upp den naturella yoghurt kvargen i en vacker skål, lägg på kompotten och toppa med hasselnöt/kokos-blandningen. Njut!

  Joline 2016-03-09 10:39:06
  Svara
 • Åh vilken underbar tävling! Jag har sedan något år tillbaka blandat yoghurt och kvarg för att få till den där perfekta kombinationen av krämig yoghurt och sträv och proteinrik kvarg så när denna kom jublade jag!
  Mitt drömrecept är att mixa en frusen banan som jag ”rör ner” för att få till en god sötma av bananen. Toppar även med svenska färskplockade (fast infrysta nu på vintern hehe) hallon och egengjord granola som alltid finns i mitt skafferi (havrekärnor, kokosflingor, linfrön, chiafrön, kokosolja, agavesirap, vaniljpulver, hackade nötter som jag torkar i ugnen på låg värme i ett par timmar för att få till den där goda crunchen). Längst upp en stor klick hemmagjort mandelsmör och öser på med kanel. I början ser denna blandning otroligt fin ut men det bästa är ju att äta allt i en härlig röra så avslutar (kanske efter att man har tagit en snygg instagrambild) med att röra runt allt så att jag får njuta av blandningen från början till slut. Passar perfekt med en kopp te och en grapefrukt!
  Tack för en underbar blogg! Stor kram!

  Ida 2016-03-09 06:49:11
  Svara
 • Jag längtar till sommaren och våren jättemycket och skulle därför göra en kompott av jordgubbar och rabarber från frysen, smaksatt med apelsinsaft, vaniljpulver och kardemumma. Detta skulle jag har på naturell yoghurtkvarg tillsammans med lite hackade mandlar, rostade havregryn och ringlad honung. Muuuums!

  Emina 2016-03-08 19:41:06
  Svara
 • Det bästa i livet är ju kolasås, choklad, banan och jordnötssmör, särskilt i kombination! Därför skulle min dröm-frukostskål skulle bestå av vanilj-yoghurtkvarg, jordnötssmör, dadel-kolasås, riven mörk choklad, banan och någon riktigt god granola för lite crunch! 🙂

  Zlatija 2016-03-08 19:27:03
  Svara
 • Åh! Världens bästa och enklaste frukost som passar perfekt för mig som både har IBS och är laktosintolerant (och student)! Yoghurtkvargen, jag tar den helst naturell för den är så god i sig, toppad med hemmagjord müsli (kanel, chiafrön, hackade mandlar och hasselnötter, solroskärnor och havregryn, plus lite honung och aprikoser för sötma). När jag har varit duktig brukar jag toppa den med en hemmagjord chia-hallonsynt alternativt bara tinade hallon (gärna varma, mums!)

  IBSen gillar inte kvällsmat, varför yoghurtkvargen är min bästis även på kvällen. Då äter jag den som den är med ett äpple och massor med kanel på! drömmigt!

  Veronica Jansson 2016-03-08 17:54:46
  Svara
 • Åh studentdrömmen för mig som lever på yoghurt!! Lyxar jag till det blir det en hybridfrukost av smoothie gjort på yoghurt och chiapudding, eftersom jag får beslutsångest; best of both worlds 🙂 Gör en chiapudding med mandelmjölk/kanel och fördelar i halva skålen, mixar blåbär och yoghurtkvarg till en smoothie och lägger i andra halvan. Mango, björnbär, tjocka kokosskivor, ingefära och valnötter får toppa det! Du skulle säkert kunna göra mitt recept ännu snyggare, så håller tummarna att jag får se dig pröva det här på bloggen 🙂 Kram!

  Matilda 2016-03-08 12:48:14
  Svara
 • Tror inte mitt bidrag kom med?
  ”Sidan kan inte visa”

  So here we go again;

  Kvarg-yoghurten, min smarrig släta syrliga kokos-”sås” samt färska/frysta hallon. Toppa med färsk kokos, några hallon och pumpafrön. Muuuums!! 🙂

  Michaela 2016-03-08 12:11:25
  Svara
 • Min yngsta son har svårt för att få i sig frukost på morgonen. Han avskyr konsistensen på gröt och tycker att yoghurt är för surt. Så det slutar ofta med en banan, ett äpple och mango eftersom han älskar frukt, men det blir man tyvärr rätt snabbt hungrig efter att ha ätit. Yoghurtkvarg är perfekt eftersom det inte blir lika syrligt. Syrlig frukt älskar han dock, så det toppas med en kompott gjord på rabarber, jordgubbar, lite kokossocker och ingefära. Toppas med hemgjord granola på en massa nötter, mandel, frön och kokos.

  Jessica 2016-03-08 10:30:33
  Svara
 • Åh jag älskar krämiga smarriga yoghurtar ! Mitt tips är att mixa tranbär, en skvätt tranbärsjuice med avocado,
  mixa den slät och krämig. Häll över yoghurten, sedan krossar du valnötter och hasselnötter eller valfria.
  strössla över nötmixen över yoghurten. ringla lite honung på toppen sen smula över kokosflan !!

  Bon appetit. 🙂

  elin 2016-03-08 09:51:21
  Svara
 • Bästa frukosten är absolut med Valio Eilas kvargyoghurt. Jag börjar med att lägga blåbär och jordgubbar i en skål, ovanpå det chiafrön, gojibär, russin, egngjord musli och sen smular jag över en finncrisp. Innan jag rör runt denna fantastiska skål så ringlar jag lite honung över allt och häller på min kvargyoghurt. Som avslut så toppar jag med några valnötter och sen njuter jag.

  Ida 2016-03-08 08:58:07
  Svara
 • Godmorgon! Nu hade en drömskål med laktosfri yoghurtkvarg med topping i form av lite banan, grantäpple, hallon, blåbär, kokoschips, pumpakärnor, chiafrön och en stor slev jordnötssmör gjort min mage glad! Tillsammans med de bästa morgonrutinerna, stor kopp kaffe, nyhetsmorgon och ett besök på bästa bloggen, foodjunkie 😀 Tack för din värmen, recepten och inspirationen du delar med dig, och givetvis alla mysbilder på er fina Alba!

  Evelina 2016-03-08 07:48:53
  Svara
 • Jag älskar att ha på färska hallon, kokosflingor och en klick mandelsmör. Under den härligheten får det gärna ligga lite granola gjord på pekannötter, pumpakärnor, kokosflingor och havregryn. Att just den granola blir en vinnande frukostkompis är för att den rostas med lönnsirap och olivolja istället för annan naturell olja. Blir SUPERGOTT!
  Kram

  Linn 2016-03-08 07:24:49
  Svara
 • Yogurt äter vi varje dag här hemma, stora som små! Ska bli spännande att testa dessa nyheter – hoppas de når vår lilla stad snart 🙂 jag väljer att kvällen innan frukost göra en overnight oat av den naturella yogurtkvargen (bas: havregryn, naturell yogurtkvarg, chiafrön och vaniljpulver) som morgonen efter toppas med färsk mango, tinade hallon, kokoschips och rostade pumpakärnor! Mums!! 🙂

  Amanda 2016-03-07 23:05:52
  Svara
 • Drömskålen (eller glaset för att se de olika skikten) hade sett ut som följer:
  Naturell kvargyoughurt i botten av glaset, med egenrostad müsli (gjord på: havregryn, solrosfrön, sesamfrön, cashewnötter, kokosflingor rostade i ugn med kanel, kardemumma och honung. Samt med dinkelpuffar och kokosflingor som läggs till efter rostning så att de inte bränns 🙂 )
  Detta toppas med grovhackad kiwi & jordgubbar för en oslagbar söt, syrlig och knaprig smakupplevelse.

  Josefine Fransson 2016-03-07 21:30:46
  Svara
 • Drömskålen (eller glaset för att se de olika skikten) hos mig hade sett ut som följer:
  Naturell kvargyoughurt i botten av ett glas, med egenrostad müsli (gjord på: havregryn, solrosfrön, cashewnötter, sesamfrön, kokosflingor som rostas i ugn med kanel, kardemumma och lite honung. Samt dinkelpuffar och kokosflarn som tillsätts i müslin efter rostningen så de godbitarna inte bränns 🙂 )
  Detta toppas med grovt hackad kiwi och jordgubbar för en oslagbar söt, syrlig och knaprig smakkombination 🙂

  Josefine Fransson 2016-03-07 21:19:47
  Svara
 • Min dröm-skål med kvargyoghurt skulle se ut såhär: kvargyoghurt i botten toppad med hemmagjord granola, skivad banan och en klick jordnötssmör! Mums blev sugen nu 🙂

  Caroline 2016-03-07 21:19:38
  Svara
 • Åh vilken härlig tävling, kvargyoghurt låter som ett superval till både frukost och mellanmål! Jag brukar faktiskt blanda kvarg med yoghurt, för att den ska kännas mindre sträv, så denna produkt skulle förenkla vardagen lite! 🙂

  För att göra min drömskål blandar jag först den neutrala kvargyoghurten med äkta vaniljpulver för lite extra god smak. Över den häller jag en sylt gjord på tinade, mosade blåbär från frysen och en skvätt agavesirap. Sen strör jag över min hemmagjorda granola som doftar fantastiskt av kardemumma. Sist toppar jag med färska blåbär och några mullbär. Gott och nyttigt!

  Katarina 2016-03-07 21:15:34
  Svara
 • Min bästa skål med yoghurtkvarg skulle vara med overnight oats (havregryn som gottat till sig i nypressad äppeljuice över natten) toppat med hallon/blåbär, kokosflakes & en sked crunchy jordnötssmör. Detta är min sambos och min standard frukost på helgen, tröttnar aldrig.

  Linnea 2016-03-07 21:13:33
  Svara
 • Hej!
  Först och främst måste jag börja med att tacka, tack för du fyller denna blogg med goda recept, värme och glädje! Sen du startade denna bloggen har ett besök in på denna bloggen varit med i frukostrutinerna 🙂 Jag ÄLSKAR yoghurt och har sedan fem år sedan snittat två-tre paket av Valio naturell yoghurt 2,5% laktosfri i veckan. Men sen jag började tränade har jag blandat i några skedar kvarg för att få i mig lite extra protein. Har länge varit avundsjuk på de som kan äta laktos då yoghurtkvarg funnits för dem ett tag nu, men inte som laktosfri. Så av att läsa detta inlägg fick jag ett stort leende på läpparna, nu slipper jag blanda och kan istället köpa färdig eller ännu bättre, vinna!
  En drömskål för mig hade varit: yoghurtkvarg, hemmagjord granola, grantäpple, frästa blåbär, hallon, lite banan och en stor slev jordnötssmör! MUMS, bättre start på dagen kan jag knappast tänka mig 😀

  Än en gång, tack för din härliga energi och all inspiration!

  Evelina 2016-03-07 21:09:21
  Svara
 • Men Halleluja vilken underbar tävling!! Yoghurt, kvarg och fil är nog det bästa jag vet och det kan ibland gå dagar när jag endast äter detta med toppingar i olika kombinationer! Så detta är verkligen mitt ess i kockärmen. Jag skulle kunna välja hur många olika recept som helst, och jag försöker alltid välja någorlunda efter vilken säsong man befinner sig i, men nu drömmer jag mig bort och skapar en drömskål med exotiska smaker! Jag fyller skålen med naturell kvargyogurt som jag strör över lite chiafrön och passionsfrukt, sedan tar jag skivad banan, färsk ananas och valnötter och toppar allt med massa kokosflingor. Som att dricka en mättande pina colada! Om man vill ha lite syrlig smak så brukar jag ta lite citroncest och för att få lite sötma så kan man ringla lite honung. SLURP!!
  Vilken toppentävling! Jag håller mina tummar för vinst! Kram

  Emmy 2016-03-07 21:05:25
  Svara
 • Åh, jag hade gjort en smoothie av den naturella yoghurten med en fryst banan, lite fryst mango och en stor sked kokosolja. Toppat med massor av cashewnötter och chiafrön! MUMS! Den blir tjock som en glass och kokosoljan är perfekt till bananen och mangon. Kan inte tänka mig en bättre frukost eller mellis. Kram

  Sara Kylhed 2016-03-07 20:52:13 http://www.nouw.com/sarakylhed
  Svara
 • Jag älskar glass! Men istället för att äta glass hela dagen så gör jag denna nyttiga half baked (ben&jerry)
  Glass
  *1 fryst banan
  * halv avokado (frys en kortare stund)
  * 150gr kvarg
  *kakao (valfri mängd)
  *jordnötsmör ( valfri mängd
  * Agave sirap

  Cookie dough
  1 dl råa cashews
  1msk havregryn
  1tesked salt
  1tsk Agave sirap
  vanilla extrakt(valfri mängd)

  Chokladbitar
  *2msk kakaoolja
  2msk kakao

  Tillredning
  -mixa alla ingredienser till glassen och lägg i frysen så länge

  -rör om alla ingredienser till chokladbitar och lägg ut tunt på smörpapper.

  -mixa allt till cookie dough och rulla till små kulor

  Avslutning:
  Ta fram glassen och toppa med små bollarna och bryt choklad bitarna i bitar och toppa.

  MUMS!!!!

  Johanna pihl 2016-03-07 20:42:04
  Svara
 • Hej!!
  Jag tävlar i fitness och äter gröt till frukost varje dag. Men jag ÄLSKAR att blanda ner yoghurt kvargen med hallon- och passions smak innan jag njuter av min frulle. Det blir en perfekt kombo och jag kan vara säker på att jag fått i mig en god och hälsosam start på dagen! Toppar med jordnötssmör och kardemumma! Sååå gott!!

  Adrienne Daudi 2016-03-07 20:17:34
  Svara
 • Älskar att toppa naturell yoghurtkvarg med mango, passionsfrukt, naturella cashewnötter och rostade kokoschips. Brukar dessutom dra några varv med vaniljtwistern och mortla kardemumma och strö över. Perfetto!

  Nathalie 2016-03-07 20:06:07
  Svara
 • Åt kvaryoghurten förra helgen hos min mamma och vart ÖVERLYCKLIG över att hon upptäckt den då jag tidigare inte sett den! Är nämligen inte jätteförtjust i kvarg men vill ha KRÄMIG yoghurt, så denna var helt perfekt. Min favoritkombo: naturell kvargyoghurt toppad med hackad färsk ananas, passionsfrukt och granatäpple. + rostade kokoschips, valnötter, torkade russin/tranbär/gojibär/mullbär + bananchips. Enkelt, fräscht, GOTTTTT!

  Linnea 2016-03-07 19:19:13
  Svara
 • En nyfunnen favorit är en smoothiebowl med naturell yoghurt och kvarg, banan, fryst mango och några nypor kardemumma som mixas till en slät halvfryst härlighet! Riktigt sött och gott samtidigt som det känns fräscht och nyttigt. Om jag vill ha lite tuggmotstånd häller jag ibland på naturella havregryn och en näve mandlar efter att jag mixat det.

  Johanna Larsson 2016-03-07 19:18:04
  Svara
 • Hej. Jag hade använt mig av den naturella yoghurtkvargen för att få fram smaken ordentligt av tillbehören. Jag hade valt att äta den tillsammans med en egenkokad rabarberkompott som jag brukar göra ibland. Älskar att ha det i kylen och kunna toppa gröt eller yoghurt/fil med denna. Sötman brukar jag få från lite honung och även smaksätta med kardemumma. Men, det ska vara lite syrlighet i kompotten. Jag skulle sedan varva några lager med kompotten och kvargyoghurten i någon fin glasburk. För extra mättnad och krisp toppa det hela med en nyttig granola. Sist men inte minst, vid säsong- jordgubbar!!! Bästa kombon med rabarber tycker jag.
  Kram

  Rebecca 2016-03-07 16:56:27
  Svara
 • Oj vad jag känner igen mig i det där, jag är en sån som tröttnar på det mesta i matväg när jag käkat samma sak ett tag, men yoghurt till frukost (och lunch.. Och middag.. Och kvällsmat.. Och fyllekäk.. Och bakismat..!) tröttnar jag verkligen ALDRIG på.

  Min favvis för tillfället är naturell yoghurt (så ska prova naturella yoghurtkvargen pronto!) med kiwi, riven kokos och hackade salta jordnötter. Och lite honung på toppen. Lagom ansträngande morgonaktivitet att skära kiwi och hacka jordnötter, ingen micro eller mixer involved. Och sååå gott!

  Johanna 2016-03-07 16:15:53
  Svara
 • Jag skulle göra en skål med krämig over night oats på naturell yoghurtkvarg, havregryn och chiafrön som står till sig i kylen över natten. Toppas på morgonen med kokosflingor, färska hallon och knapriga pumpafrön!

  Sandra 2016-03-07 15:35:27
  Svara
 • Den godaste skålen jag vet är fylld med 2/3 naturell yoghurt och 1/3 naturell keso, detta toppas med stekta bananskivor, hemmagjord müsli med hasselnötter och färska hallon. Frisk och krämig bas möter det söta i bananen och det syrliga i hallonen, vilket är en perfekt kombination. Somrigt god alla månader om året! 🙂

  Johanna 2016-03-07 15:34:49
  Svara
 • Den naturella kvarg/yoghurten som man mixar tillsammans med frysta hallon eller jordgubbar ( gärna båda ) och färsk mango! Dadel eller honung i om man vill ha lite mer sötma. Blir till en härlig röra! Nästan som sorbé! Toppa med rostade kokosflan, och rostade nötter som hasselnötter! Mumma!

  Katarina 2016-03-07 15:32:10
  Svara
 • Min favoritskål:
  Jag kokar hemmagjord äpplekompott gjord på enbart svenska äpplen, vatten, en aning kanel, vaniljpulver och en aning agavesirap.
  När kompotten svalnat täcker jag botten av skålen med detta. Sedan häller jag på Valios yoghurtkvarg och toppar detta med råggranola, hackade valnötter, rostad kokos och rivet äpple. Finns ingen bättre kombination. Man kan även strö på lite extra kanel för att förstärka smaken lite extra.
  (Bästa råggranolan finns på Pierias i Hötorgshallen där de även har de bästa valnötterna i Stockholm)

  Anna Carlsson 2016-03-07 14:52:46
  Svara
 • Min skål med Valio Kvaryoghurt hade bestått av yoghurt, riven kokos, hallon, blåbär, granatäpplekärnor, granola, honung och slutligen skivad banan.

  Anton 2016-03-07 14:49:50
  Svara
 • Hej!
  Min bästa skål som går på repeat är naturell kvarg blandat med yoghurt (eller naturell kvargyoghurt) och sen toppa med lite muesli, passionsfrukt och mandelsmör. Så enkelt och sååå gott!! Det syrliga från passionsfrukten passar perfekt med det krämiga mandelsmöret. Ibland kör jag lite banan också om jag är extra hungrig!

  Emilia 2016-03-07 14:01:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!