Bland det mest näringsrika vi kan äta

IMG_6623 IMG_6639 IMG_6646 IMG_6650 IMG_6666

 

Har ni märkt att jag har lagt ut lite sena inlägg dom typ tre senaste dagarna? Jag har gjort det med flit för att så många som möjligt ska få chansen att se tävlingen i första rutan när man kommer in här, för det är ju inte som en hemsida att ha en blogg utan det rullar vidare ju fler inlägg jag lägger ut.. sen vet jag såklart att ni vill ha nya inlägg ofta. Det är ju det som driver mig, att få visa nytt och kul. Även om det inte är en hel måltid utan tips och inspiration som man själv kan jobba vidare på. Som denna underbara blandning!

  • broccoli
  • soya
  • en skvätt vatten
  • saltade jordnötter
  • rostade sesamfrön
  • citron
  • sesamolja, om man har
  • chili, om man vill

Bara dela broccolin i en skål och blanda ned soya -vatten- citron. Mortla eller fin hacka nötterna, rosta sesamfröna och blanda ihop allt. Smaka av med chili och sesamolja. Ju längre ni låter detta ligga så blir broccolin mindre hård så ni vet. Detta är jättegott till ris och lax, fast ta mest av det här då såklart..  😉

Eller så är det bara så att jag tycker att det är så sjukt gott just för att det är det mest näringsrika livsmedel som finns. Och tycker man att det är godare att äta den lite wokad ( lägga den i ett durkslag över kokade vatten en snabbis) så är den precis lika nyttig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!