När det krispiga möter det krämiga

IMG_6691 IMG_6699 IMG_6700 IMG_6704 IMG_6707

 

Huuur gott är det inte med välfyllda mackor?! Söndagen är räddad. Förutom min mobil som hamnade i tvättmaskinen.. Men det ska vi inte hänga läpp för utan vi fokuserar på dom här ljuvligheterna! En krämig ägg macka, en avokado toast med chili, havssalt, pumpakärnor och basilika, en philidelphiaost macka med svartvinsbärssylt ( egengjord) och kanel och sist men absolut inte minst en ricotta ost toast med färska blåbär, hackade hasselnötter och agavesirap på.. Drömmen! Det härliga är brödet som är så där riktigt krispigt, rostade ordentligt och lät brödet svalna så blir så där hårt och knaprigt. Det tycker jag är så sjukt gott till det krämiga som kommer på!  🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Sitter här helt förstummad.. äter folk vanligt rostbröd o att du vågar att erkänna det i dagens mathysteriska samhälle…. HURRA för dig!! Din blogg o flera här på metromode gör det så lätt att äta sunt med sunt förnuft.. stor inspirationskälla!!

  Petra 2016-03-16 09:04:52
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Haha du är så go, jag förstår VERKLIGEN vad du menar. Jag älskar bröd och ser inte det som att synda att få njuta över en god macka! Mer synd för för dom som inte unnar det man vill ha.. Om man inte ska tävla i fitness 😉 Hurra för dig med som tänker och kommenterar på det! STOR kram från mig och säkert dom andra metromode bloggarna 😉

   foodjunkie 2016-03-16 18:22:14
   Svara
 • Det där brödet såg såå gott ut, får man fråga vad det kommer ifrån?

  emmafri 2016-03-13 21:54:03
  Svara
  • Svar på emmafris kommentar.

   Hej Emma! Jaa, alltså hmm det kommer från Hemköp och är ett vanligt rostbröd.. som är väääldigt rostat haha.. Hjälpte det någonting?

   foodjunkie 2016-03-15 00:51:48
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!