När cravingen tar över och gör en lycklig

IMG_7388 IMG_7394 IMG_7398 IMG_7400 IMG_7409

 

Ni vet känslan när man plötligt blir sugen på någonting och inte kan släppa det förens man har ätit det.. Så fick BÅDE jag och Lisa igår när vi handla, på m a n n a g r y n s g r ö t! Kan inte minnas när jag åt det senast, och det var godare än vad jag kommer ihåg det! Brukar ni äta det? Jag åt det jämt med min lilla farmor när jag var liten, men kunde dock inte säga mannagrynsgröt () så jag sa prickigröt.. det är ju mini prickar i. Jag gjorde min på soyamjölk och hade på florida grapefrukt, kanel, hackade hasselnötter och lite ageve sirap på. Skulle ju helt klart kunna äta detta nu till middag också men det får bli fisk och mos 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh vilken rolig idé från Lina! Hade också verkligen velat ta del av inhandlinslistor och måsten i kyl och skafferi 🙂
  Sen undrar jag var den fina krukan med kaktusen i kommer ifrån?? Hade passat perfekt in hos mig!
  Tack för världens mysigaste blogg <3

  Elin 2016-03-16 09:59:51
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin! Vad kul att du läste det och tyckte det var spännande, jag ska absolut få ett sådana inlägg! Vet dock inte om man får fotografera inne i matbutikerna kom jag på men då visar jag kassarna när jag kommer hem.. Ska nog få till någonting! 😉 Kaktusen plus krukan är nytt här hemma så dom finns helt klart kvar, på hornsgatan 60 finns en blombutik som heter Ginko! Lycka till och 100000 tack för din komplimang <3

   foodjunkie 2016-03-16 18:33:41
   Svara
 • Hej 🙂 älskar din blogg! och du verkar alltid ha så mycket hemma, i kyl och skafferi.. kan inte du blogga om dina matlistor och vad som åker ner i korgen när du handlar? vore kul 🙂 kram

  Lina 2016-03-15 20:36:50
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Hej Lina! 1000 TACK, självklart kan jag ordna det, haha vi pratade om det här om dagen- att min kompis tittar i andras matkorgar.. Ska se till och göra det snart.. Så håll utkik 🙂 KRAM

   foodjunkie 2016-03-16 18:31:36
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!