När maten doftar äkta

IMG_6610 IMG_6781 IMG_6796 IMG_6804

 

Har ni känt att det finns olika dofter på tomater? Om inte så gå och testa så kommer ni verkligen att förstå vad jag menar. Dessa små ekologiska doftar så äkta! Det gör mig glad, tror det beror på att min mamma odla tomater när vi var små. Nu kommer lite djupa ord men det doftar solsken!!! Det är så värt att lägga 39 kr på en sådan här ask körsbärstomater än dom här på extra pris som kostar 15 kr tycker jag! Även om jag tar dom också så är det ju att variera som gör det roligt och då lite lyxigare.

Detta ville jag visa er för jag tycker det är så gott till så mycket olika. På tal om att jag visade tillbehör igår så fortsatte jag. Och det är ju ofta det som gör hela maträtten lite roligare. Som att göra en ex god fisk eller pasta och bara lägga på ett spett fylld av varma smakrika tomater. Dom har nämligen fått ligga i ugnen med olivolja, salt, peppar och chili flaks.

Ska visa lite vad jag gjorde lite lätt till lunch sen av några av dessa 🙂 Hoppas ni mår fint och njöööööt till fullo av den fina våren som dundra in i idag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Å nu har jag inte varit inne på ett tag hos dig – det är en mysig stund när man ”läser ikapp” just tomater är min favorit skall testa alla dina fantastiska tomatrecept och receptet med skivade tomater med ost – MUMS 🙂 ha en fin dag! Kraaaam

  Petra 2016-03-22 10:35:35
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Åh hej hej och välkommen, jag förstår verkligen till tusen när du nämner att man komne rin i mysstund, jag passar alltid på när lillan och försöka ha sådana när lillan sover ( efter jag fått ut här då såklart 😉 Ja dom är jättegoda och ha till allt dom där tomaterna 🙂 Kraam och glad påsk

   foodjunkie 2016-03-23 00:44:28
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!