Ett par smakrika skivor

IMG_7026 IMG_7043 IMG_7049 IMG_7053

 

Det finns stunder när jag bara känner mig så glad över det jag visar er.. Det finns ju lixom saker ( mat)  som man kan ha till så mycket olika och det är ju dom jag gillar mest att visa er och försöker att alltid göra! Så ni kan väl typ göra många av mina små tips till en hel rätt.. För just denna är ju inte så att man bara äter utan man ska ju ha därtill någonting. Och dom här ljuvliga skivorna tomater som jag bara måste visa er – efter mitt prat ( skrivande) om tomat igår – är helt magiska. Smakrika är ett bra ord!

 • skölj och skiva
 • olja
 • salt
 • vitlök
 • ost, typ parmesan
 • färsk krydda oregano eller basilika typ
 • in i ugn

MUMMA, och gott till det mesta! Jag har kvar några i kylen, vilket bara gör sig godare imorgon och imorgon är ingen vanlig dag utan jag fyller nämligen år 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • STORT grattis fantastiska du!! Hoppas du blir överöst med kärlek. Jag skickar massa grattis kramar <3

  Julia 2016-03-18 12:20:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!