Hand in hand – när magiska under händer

IMG_7442 IMG_7451

God morgon!! Jag älskar att gå upp i tid. Jag måste faktiskt säga att det är det mest bekväma sättet att leva. Ni kan fråga mig, jag har ju fått testa på det här med att sova till 10 ett tag nu, då lilla Alba sover till det. Jag har ju känt att jag själv har behövt vila ut då för att få energimen nu när jag går upp mycket tidigare än henne och jag får lite egentid får magiska under att hända. Det är faktiskt inte förens nu som jag kan uppskatta egentid, förut hatade jag att vara själv men nu behövs det sånna stunder. Det sägs att det handlar om självförtroendet det där med egentid och att föda barn är ju den bästa själv-boosten man kan ge sig själv, både att just föda men plus att få dagarna att gå ihop. Sen att kärlek är obeskrivlig som man får behöver jag kanske inte gå in på. Jag är nog precis som dom flesta andra, fick energi av solen igår och tycker livet är en dans på rosor. Det är ju så härligt och hur fort man glömmer den där mörka vintern när solen tittar fram. Men en sak som ligger och gnager i mitt huvud är alla fina projekt som pågår för att hjälpa folk i världen som har det svårt. Min pappa är delaktig i ett och det tänker jag berätta mer för er när det är klart. Men HÄR är ett som jag blev så rörd av… Inget med min frukost att göra det jag har skrivit jag vet men ville bara ge er lite energi 🙂 Och om ni inte fick det måste ni testa denna magiska chiapudding… på tal om magiska under!

 • chiafrön + kokosmjölk ( äkta sådan) som får stå över natten
 • müsli i botten, min är ifrån paulins med kardemumma och macadamianötter smak
 • toppen är en lätt smoothie på endast frysta bär och rödbetspulver

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Jag har en liten fråga jag hoppas du hinner ta dig tid att svara på 🙂
  När du skriver cocosmjölk ”riktig sådan”, vad menar du då? Vilken cocosmjölk är den bästa och vad ska man inte köpa? Älskar cocosmjölk men tycker att det är svårt att veta vad som egentligen är bra 🙂 ge gärna exempel på märken man ska köpa!
  Förresten, din blogg är fantastisk!

  Elina 2016-03-17 11:30:41
  Svara
 • Hej, jag tycker det är svårt att veta vilket som är rätt kokosmjölk. Kan du skriva ett inlägg om hur man ska tänka och vilka märken du rekommenderar. Hade varit otroligt uppskattad, hoppas du får en bra dag!!
  Kram

  Stina 2016-03-17 09:01:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!