Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jag har blivit ett år äldre

IMG_7564 IMG_7566

 

Ja ni holy moses eller holy cow kanske man säger.. Nu är jag ett år klokare och det måste jag ändå säga att jag blivit, för det tycker jag man blir när man blir mamma. Även om jag kanske mest intresserar mig för om det är att Alba klappar händer och tar sig upp för soffan och ner istället för politik eller liknande.. Så kan säga att jag måste tacka mina vänner och familj som håller mig uppdaterad om omvärlden. Och det gjorde dom verkligen dom här dagarna. Jag har blivit bortskämd till fullo! Min syster och hennes pojkvän dundrade igång mitt födelsedags firande redan i torsdags, och tips om ni inte varit på SURFERS på Regeringsgatan så måste ni gå dit, sjuktgott!

Frukosten ni ser på bilderna är ifrån min födelsedagsmorgon, då gick vi till Snickarbacken 7 igen och mumsade massa gott. Det är det andra tipset för söndagen om man vill ut och äta någonting. Själv ska jag iväg på annat men det visar jag såklart vad senare! Men nu måste jag hoppa ( nä det orkar jag inte, mer hasa mig) i säng.. Jag är ju som sagt ett år äldre nu och det tog på krafterna och gå ut i fredags, men det var det värt! 😉 Sov gott och hoppas ni har haft en underbar helg! Och eftersom jag nu nämnde lite olika restauranger nu så vill jag faktiskt ge Grodan cred för hur bra vi hade det i fredags på min födelsedag! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind