/mother <3

IMG_7671 IMG_7674 IMG_7677 IMG_7688 IMG_7700 IMG_7717 IMG_7734 IMG_7741 IMG_7755 IMG_7792 IMG_7805 IMG_7811 IMG_7817 IMG_7819 IMG_7824 IMG_7839

 

Jag säger bara HURRA för folk som vågar göra det som man tror på! Här är ju bara ett bevis på att folk som gör sin grej och sliter för det man brinner för att det blir bra. Melker Andersson har ju som ni vet en hel del stjärnkrogar och kämpar med hela sitt hjärta med långa arbetsdagar, självklart står det ju en underbar fru Katten som pappa kallar henne -Katarina. Här är hans 9 veckors ny-öppnande resturang som heter Mother, jag älskar ju såklart namnet men nu ska jag såklart inte vara så ego utan det handlar om hela Moder Jord..  Och det har dom fått till hela vägen från inredning ändå in i smakerna i maten!

Förra helgen började dom med att ha brunch på söndagar och inte vilken brunch som helst, en nyttig sådan! Då hela konceptet med denna resturang är en sockerfri, ren och mättande mat som är bra för kroppen och samtidigt då Moder Jord! Ni kan ju förstå då varför jag blev lite frälst. Snyggt, gott och enkelt skulle jag säga med tre ord. En sak att tillägga med att det är enkelt var hur beställning sköttes- ifrån ipads som satt i borden – coolt!

Så här satt vi ett gäng idag och lyxade ( inte för att det var så dyrt mer känslan där inne) till oss hela eftermiddagen med en Alba som ville hest av allt bara krypa runt och besöka varenda vrå.. Jag förstår henne och följde glatt med så jag kunde få gå runt och spana. Det är nämligen inte en liten resturang, fast det kändes inte då dom fått till alla olika miljöer för frukost, lunch och middag och barhäng så bra! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Otroligt fräsch är du!! Och din blogg är superinspirerande!

  catharina 2016-03-20 20:46:05
  Svara
  • Svar på catharinas kommentar.

   MEN 10000 tack, måste varit den där behandlingen jag va på 😉 Gjorde du en liten sliten mammasjäl väldigt glad och jag kommer somna med ett leende!!

   foodjunkie 2016-03-23 00:45:13
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!