Fräscha till huden nu när våren kommer hos DEVITA – erbjudande

IMG_7576 IMG_7581 IMG_7584 IMG_7586IMG_7588

 

Ny vecka och nytt tips! Älskar att börja en ny vecka på ett bra sett så att få dela detta till er gör mig väldigt glad. Det är inte alla som har gjort en sådan här behandling tror jag.. Jag hade inte ens hört talas om den. Ni ser ju mig ligga där och bli lite rödflammig av något slags munstycke? Det är alltså en väldig trend i USA, speciellt bland Hollywood fruarna eller innan röda mattan, att göra detta. Kanske inte att bli flammig men det blev jag fast det la sig efter någon timma. Jag har aldrig känt mig så ren i huden som efter detta! Det munstycket gör är att rensa porerna i ansiktet, alltså med ett speciellt vatten som den suger som typ en mini dammsugare men samtidigt så sprutas de in och renar med vätskan. Är ni med? Efter det bytte hon munstycke till en diamant-peeling och det gjorde mitt ansikte så lent, inte som Albas men snarlikt baby face lent! Sist men inte minst behövdes det då ett serum som bara var fukt som masserades in med ett annat munstycke..

Någon som blev sugen? Jag låg nämligen och tänkte på er när jag var där för det är faktiskt så att det är min kära vän Maria som jobbar på DEVITA. Så inte bara att jag låg i trygga händer i dom mesta fräscha lokalerna så har jag nu fått ett erbjudande att ge er;

  • Behandligen kostar i vanliga fall 2.500 kr men ni får det för halva priset!

OMG. Tror ni jag blev glad när jag fick ge er det? Det ligger på Birger Jarlsgatan 112 och uppge att ni har läst det här. Detta erbjudande gäller till efter påsk alltså 8:e april! Tack till Devita – tryck HÄR för att komma till hemsidan och om det är några frågar kan ni ringa 08-678 14 43. Behandlingen heter Hydra Facil fall ni vill söka om det! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!