Vill påminna om denna klassiker

IMG_7079 IMG_7087 IMG_7159

 

Ni har väl inte glömt hur gott det kan vara med den enkla klassiska ägg på knäckebröd och kaviar. Man ska ju lägga på ägget när det fortfarande är varm och smöret hinner smälta, det är ju då man får till det hela! Jag tycker även det är gott me lite färsk basilika på, men alltid salt och svartpeppar. Jag har precis ätit en och deppat lite, lillan har lite feber.. tror och hoppas det är tänderna som strular till det, någon som har tips och knep runt detta?

Så istället för träning (  sjukt efterlängtade Kampsportslabbet) blev det ett långpromenad i det gråa vår vädret.. Vilket gjorde att denna stora kopp te ( som ser ut som svart kaffe jag vet, men det är earl grey med en sked honung i) och goda knäckis smaka bättre än någonsin! På promenaden med min pappa och Lisa pratade om att det är något nytt tips nu att inte träna på morgon kvisten..? Det är tydligen för många timmar tills kroppen ska få gå lägga sig och återhämta sig med all sömn så då börjar den bryta ned istället. Någon som har hört detta? Det som är så härligt och komma igång så på morgonen. Tänkte bara tipsa om att det är så viktigt med riktig sömn efter det vi prata om 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Finns inte så mycket som hjälper tyvärr när tänderna ploppar upp..Vår dotter får med feber varje gång nya tänder kommer upp, vi brukar ge henne alvedon just för det gör så ont på henne. Även när hon var mindre brukade vi lägga hennes bitring i kylen (aldrig i frysen!) så den blev lite kall för det kunde vara skönt att tugga på blev vi rekommenderade på BVC. Hoppas det snart ger med sig 🙂

  Petra 2016-03-21 21:07:27
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Nä fy stackarna.. dom blir så ynkliga och dom som redan är så små, jag vet själv hu riten man blir när man har ont. Fast dom glömmer ju så fort dom har kul så jobbig mix då det har behövt underhållas här hemma nu hehe. ”pepper peppar ta iträ”… Det är bättre nu men än så länge har hon bara fyra tänder. Men 1000 tack för knepen du använt dig av! Och glad påsk i förskott till er alla i familjen 🙂

   foodjunkie 2016-03-23 00:43:04
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!