Att få fylla tallriken med bara nyttigt

IMG_7854 IMG_7857

 

Att få fylla tallriken med baaara nyttiga och smakrik mat är ju som en dröm blir sann när hungern slår till! Det råkade visst bli en liten buffé till frukost/lunch idag. Det är inte det lättaste ibland att få ihop det med tiderna när två mammor ska mötas och äta lite sen frukost. Ville visa min kära Lisa nya favorit stället – Mother men vi kom dit på tok försent för frukost, så först in på lunchen kom vi och kära nån så det rulla in folk sedan när klockan börja närma sig tolv. Det är 500 platser på Mother och hela var full. Det jag verkligen gillar är att det inte kändes, det var full fart i lokalen men vi hade ändå våra platser och kunde lugnt pratas vid. Man gillar ju lyxen att få känna att man sitter avskilt men ändå att det händer någonting. Vi tog som sagt från buffén, men då fanns det olika att välja mellan och gissa vilken som slank ner… GREENS hette den och alla var precis i min smak, olika röror-  på blomkol, linser, betor, sötpotatis, rotfrukter i ugn, nötter, Melkers egna coleslow, frukt, citronmarinerade broccoli osv.. Ni kan ju tänka er att jag är rätt mätt nu, fast på ett riktigt bra sätt!

Ett väldigt enkelt system bara man fått höra hur man gör för man vill inte göra fel, bara följa dessa skyltar och gå till det man vill ha.. Ni ser dom jag tog bild på. Sedan slår man bara i bordet vad man ville äta för gott och efter det betalas det när man går. Inte så krångligt men tror dock personalen hört frågan några gånger om dagen haha.. Men nu vet ju ni som läst här hur man gör och det här tror jag är det nya som kommer vara på fler ställen. Personal arbetet kommer ju inte försvinna då dom plockar och gör det fint medan men inte behöver be om någonting, inte ens notan! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!