Nu är VALIO kvarg- yoghurts vinnare utsedd – GRATTIS OCH GLAD PÅSK

IMG_8264 IMG_8317 IMG_8325 IMG_8328 IMG_8361 IMG_8368 IMG_8372 IMG_8392

 

 

Huuuur lååååååång fredag hade ni igår? Och få vakna till det här dunderhärliga vädret gör ju denna helg helt underbar. Fast det tycker jag att påsk är, underbar! Det är lixom inga krav och alla är så avslappnade. Det är inte alls som jul om ni förstår hur jag tänker. Det som är likt är ju maten och drycken, hurra för er sill-lovers.. Jag hör inte till den skalan men är glad för er skull 😉

Det jag är mest glad för just nu är att påskharen från VALIO har varit här och utsett en vinnaren.. Haren sa att det hade varit svårt beslut då ni alla hade skrivit så goda recept och att ni är många som är så duktiga och gör egen granola!

GRATTIS TILL HENRIETTA SOM VANN ETT ÅRS FÖRBRUKNING AV VALIO, skriv din mail här så kommer Valio kontakta dig! <3

 • mango i botten
 • valio kvarg yoghurt
 • lime saft
 • rostade och mortlade kokosflan och mandelflan
 • honung

Sen har vi ju då två stycken som vunnit 200 kr att köpa denna UNDERBARA kvarg yoghurt för –  GRATTIS TILL EMINA OCH KIM <3 Skriv era mail här oxå så kommer ni också bli kontaktade.

 

TILL ER ALLA ANDRA ÖNSKAR JAG ER EN LJUVLIG PÅSK! <3 självklart önskar jag att jag kunde skicka Valio påskharen till er alla! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åååh vad roligt! Tack så mycket! Detta förgyllde min dag!:) min mailadress är [email protected]

  Henrietta 2016-04-01 09:41:17
  Svara
 • Har de hört av sig? Annars vill jag gärna vinna med min smoothie på fryst mango, fryst banan, valio kvarg och kokosolja toppat med cashew 😀

  Sara 2016-03-30 12:33:35 http://www.nouw.com/sarakylhed
  Svara
 • Glad påsk fina du! <3

  Julia 2016-03-26 13:06:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!