Den mest perfekta salladen att bjuda på nu

IMG_8455  IMG_8469

 

 

Hallå alla lyckostar som också har påskmiddag nu i helgen! Jag är ju ett stort fan av att spara mat, man kan alltid finula ihop någonting dagen efter med det. Oftast är det t o m godare då! Jag nämnde ju att jag inte är någon sill- lover men varmrökt lax däremot.. Så det fick blir en riktig påsk-sallad på den idag! Den vill jag faktiskt visa för er fall att ni ska styra ihop någonting lätt nu och vill få till alla påsk smaker. Igår kväll körde vi på en buffé och det behövs inte om man gör denna sallad 😉

 • Manchego sallad
 • Kokt potatis
 • Varmrökt lax
 • Rödlök
 • Kokt ägg
 • Bönmix
 • Avokado
 • Hackade hasselnötter
 • Sikrom
 • Linfröolja- salt- peppar – citron

Glad påsk igen, eller hör på denna-  kukellerkuk som jag råkade skriva på påskkorten till barnen för något år sedan…….. (Tur dom var små och inte förstod mer vad jag råkat skriva där mitt i natten när jag la ut snören över hela huset för att hitta till påskäggen, men det gjorde deras pappa, min sambo, Oooops)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!