Early birds

IMG_8040

 

God morgon mina hjärtan! Hur mår ni? Jag går runt här hemma och längtar ihjäl mig efter min sambo som varit borta i helgen.. Kändes verkligen extra tråkigt nu när det var påsk och vara utan honom! Som tur är förgyllde min familj helgen. Är det inte konstigt, ju mer mat man äter på kvällen ju hungrigare vaknar man dagen efter.. Eller är det bara jag som är så? Igår åt vi en dunder påskmiddag hemma hos mig men vakna hungrig som en björn tidigt, tidigt även fast klockan är omställd, så äter en liten skål yoghurt med kiwi, jordnötssmör och lite musli nu som en andra frulle.. Men ska se till och börja få ut mer recept nu så ni vet! Hoppas ni njuter av era lediga dagar så hörs vi snart igen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!