En helt strålande påsk

IMG_8163 IMG_8172

 

Tänk vilken påsk vi fick, helt strålande väder! Det lixom gick ju inget annat än att vilja vara ute hela tiden. Och självklart äta massa god mat och godis. Så här kan det se ut när min lilla mamma bjuder på en liten påsk efterrätt och självklart då kaffe till.. Tjusigt tycker jag, och väldigt gott! En liten citronpaj var fick vi. Kul inspo till er som ska bjuda på middag snart är ju att göra sånna små pajer till var och en.

Hur tycker ni det känns att ställa fram klockan? Och är det någon som har börjat känna av pollen? Jag saknar era kommentarer och frågor.. Tror ni kanske längtar efter mer recept och det är på ingång. Nu kommer min kära sambo hem och jag kan få lite avlastning med vår lilla älskling så håll i er, det kommer komma tips och recpet nu 🙂 Hoppas ni är lika taggade som jag och haft en underbar påsk! STOR KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • VAR kommer det underbara Chanel fatet ifrån? ❤️❤️

    Sofi 2016-04-01 23:47:00
    Svara
  • Åh jag önskar receptet på denna citronpaj! Tycker många har för mycket botten och för en glutenallergiker blir det lite jobbigt hehe. Tack!

    Christina 2016-03-30 11:03:55
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!