Ett skepp kommer lastat med… bästa bön-tacon

IMG_8079 IMG_8081 IMG_8084 IMG_8111

 

Ett skepp kommer lastat med en perfekt taco! Den här vill jag verkligen tipsa om just för att den är så god. Eller också enkel sådan. Det är ju så vi gillar det, enkelt och gott! Tycker det är så härligt och få ha det lite extra enkelt när det kommer till långhelg och man ska ägna den till att slappa. Lixom ladda upp batterierna. Och då finns det nog många som har tacos på menyn? Denna är nyttig, vegetarisk, sockerfri, glutenfri, mjölk- och laktosfri. Brödet är något som finns på vissa matvarubutiker och är lite mindre men mer matiga då dom är gjorda på majs, ni som letar så är det någon gul text och dom kostar typ 50-60 kr 🙂

 

Bönröran är någonting man kan ha till mycket olika, i denna är det tacokrydda i just för att det ska bli som en taco!

 • stora vita bönor, ekologiska färdig kokta
 • 1 burk krossade (körsbärs)tomater
 • 3-4 vitlöksklyftor
 • 1-2 msk balsamico
 • chili
 • smaka av med salt och peppar
 • tacokrydda

Gör först tomatsåsen och sedan ha i bönorna, dom ska bara få värma sig där i. Sedan kan man ju ha det man vill till, jag hade avokado, rödlök, den där röda texmex såsen, koriander, och en koriander sås som jag köpt som jag måste visa bild på senare ( den är sjukt god). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh ser Drömgott ut! Ska göra det ikväll 😀 hur många portioner skulle du säga att det blir ungefär?

  Sara 2016-03-29 09:54:34
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Det är verkligen riktigt gott 🙂 Jadå.. det är nog 8 st små wraps kanske.. Beror ju på hur mycket man har i dom. Men blir det över är den här bön röran helt perfekt att stoppa i kylen och äta i veckan! Jag brukar göra den utan tacokrydda och ha i kylen så man kan ha lite mycket olika 🙂

   foodjunkie 2016-03-29 12:09:33
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!