När det är ett giftemål i munnen

IMG_8568 IMG_8586 IMG_8591 IMG_8596 IMG_8611 IMG_8618 IMG_8625 IMG_8631

 

Här kan man ju verkligen säga green-power! Det är så mycket smak så jag kallar det power och grönt ser ni ju att det är. Tyvärr vart jag blåst på dom, då dom slukades snabbt när jag satte mig med datorn för att titta på bilderna.. Min sambo la dom på Friggs tunna majskakor och kunde inte få nog sa han.. Som tur är så har jag mer! Det är ju så lätt att göra dessa så ljuvliga tomat plättarna. Man kan göra dom även fast man har ett busfrö runt sig 😉

 • färsk persilja
 • olivolja
 • 1 vitlöksklyfta
 • salt
 • peppar

Jag vet att jag visa den här dressingen igår men jag ville förtydliga den, då jag inte ens skrev att den skulle mixas. Och vill verkligen visa den då passar till så mycket! Dessa hade vi även till middag igår, då åt vi ett halvt spetskål huvud var med en sådan här plus potatis och broccoli i ugn. Så lätt middag men ändå nyttig blev det. Då potatisen – broccolin och kålen ligger i cirka 15- 20 minuter i ugn och medan gör du dom här, avslutade då med satt ringla den där tjockare balsamicon på. Och glöm inte pinjenötterna…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej,

  Vad använder du för mixer? Den som är med på bilden?

  Anna

  Anna 2016-04-03 17:31:11
  Svara
 • Det ser verkligen gott ut, jag ska testa ikväll:)
  En fråga, vad har du för kamera och objektiv? Du tar så fina bilder och min kamera har precis gett IP så jag måste köpa en ny:(
  Trevlig dag!

  Stina 2016-03-31 09:25:37
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Ja det är så enkelt så testa och säg gärna vad du tyckte, jag älskar det 🙂

   Min kamera är gamal.. vill verkligen köpa nu, Canon T3i och objektivet kan jag verkligen rekommendera – canon lins – ef 50 mm 1:1.8

   Trevlig dag till sig med och KRAM

   foodjunkie 2016-03-31 17:10:38
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!