Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hej 1:a april

IMG_8707

 

Någon som har hunnit bli lurad än? Det är ju ändå dagen då man får luras och skojas med sina omgivning. Så se upp.. Jag älskar ju denna dag och kan ju lätt glömma bort själv att skojas med någon för att jag själv är på vakt. Förra året fick jag ju till barnens frukost då jag frös den kvällen innan( det var löjligt svårt att somna efter jag gjort det kommer jag ihåg) mohahaha. Men vi får se vad jag ska göra dag. Har ni några tips så ge mig!

Nu till min fantastiska frulle, en svart kopp kaffe då jag inte har någon mjölk hemma men den gick ned fint ändå men det som var fantastiskt är ju den här goda acai-skålen med en hög av mango! Jag tänker verkligen på LA när jag äter en acai skål, har alltid ätit mycket av det när jag varit där, jag tänker ju direkt på vårt fina land när jag äter lingon. Och för er som missat det så är våra lingon så mycket mer nyttigare än dessa ”superbär” acai. Men det är ju så sjukt gott och bara för att lingon är nyttigare så betyder det ju inte att acai är onyttigt. Så frossa det om ni vill och njuuuut!

 • 1/2 fryst banan
 • 3 frysta jordgubbar
 • 4 msk kokosmjölk ( den feta från tetrapack)
 • 3- 4 msk acaipulver
 • 5 msk nyponsoppa( behövde lite vätska i och som ni läste så hade jag ingen god mjölk hemma men det blev jättegott)

På tal nu om utomlands så ska vi bege oss imorgon till Marbella, äntligen! Som jag  har längtat. Och det tror jag ni också har gjort då jag får så mycket bättre rutin här på bloggen. Det är så mycket att ta tag i här hemma, vilket betyder att jag inte hinner allt jag vill hinna…

Tips nu på tal om att hinna saker och ting, jag älskar med stora bokstäver att gå in på apotek – naturapotek är ju allra bäst – nu3.se beställde jag massa goda ting nu att få med mig saker till Marbella. Ni får se vad sen… 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!