Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lite löjligt glad

IMG_8794IMG_8779

 

Hemskt mycket hej till er alla! Så här kan det se ut när en övertrött Edita ska säga hej på bloggen. Hej hej bloggen! Hur ful blev inte min magiska melongubbe!? Jag är väldigt glad över att vi är här där vi är  nu, i vårt hus i Marbella! Det var nämligen inte säkert alls att vi skulle hinna med vårt plan imorse när vi vakna.. Planet gick 6.00 och vi vaknade 04.45 ( och hade inte packat.. ). Så kan ju förstå min lättnad och att jag är så där löjligt glad nu som den min fina melongubbe med gula tänder, gröna öron och röd näsa är!

Ville mest in och önska er en fin lördag och en kram 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!