Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sugen på detox

IMG_8819

 

Tänk att jag kände på mig att det var så här härligt och få komma och få vara med sin familj i solen! Att bara vara och inte ha några måsten, utan uppfostra en liten dotter! Det är ju det största ansvaret i livet. Hon är så taggad på livet just nu, vill gå – vill prata- vill ha tänder med inget går.. Själv är jag ett nervvrak med dessa marmorgolv vi har så vi sover inte ens i sängen, utan burit ned madrassen på golvet. Och på tal om sömn nu sås sov vi 11 timmar inatt, galet och skönt! Vi vart nämligen bjuda på en hejdundrans middag / bbq igår av några vänner och sånt säger man väl aldrig nej till, dock satt vi som fån i slutet så att krypa ned i sängen igår var ju som sammet för själen.. Har ni hunnit vila ut i helgen? Jag kände innan jag åkte hur mycket fräsch och vårlig mat det börjar komma i matbutikerna.. Allt smakade mycket godare och man fick till så god mat. Har ni känt det? Annars gå och spana och laga. Jag blev så inspirerad av det och kände för en riktigt vår detox, alltså inte äta osunt överhuvudtaget under tiden jag är här. Dra ned på sockret och inte äta så mycket. På så sätt får jag ju ut mer recept till er och min kropp kommer ju jubla. Jag vet att ni vi kommer hit själva så kan jag hamna i semester mood och tycka att resturang är så härligt och avkopplande. Bara för det så ska vi det nu, men Alba ska få träffa sin gulliga lilla vän Livia <3

Är det någon som vill läsa mer hur jag ser på socker så finns det HÄR, tänka på tal om min bild och det är massa druvsocker.. Och är det någon som mer känner sig taggad på en liten detox? Jag har med mig olika teer och redan fått i mig två och vi har varit vakna i tre timmar. Säger det ändat för att ge inspiration. Kram till er och hoppas helgen har varit underbar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!