Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Unicorn Believer

IMG_3974 IMG_3975 IMG_8860 IMG_8884

 

Jag nämnde ju för er att Alba skulle få träffa lilla Livia idag.. och jag är ju bara tvungen att visa lite bilder. Hur söta är dom inte ihop? Dom två översta bilderna lånade jag från Mickis så ni fick se den gulliga pussen från alla olika håll. Det är och ska bli så mysigt och få följa deras vänskap.. <3

När vi kom hem efter den 5 timmar långa lunchen som blev på stranden var vi hungriga igen och jag lagande ihop någonting av det vi hade hemma. Hann tyvärr inte få med det på bild men tänker faktiskt tipsa om det ändå. Min sambo sa nämligen att det var så jädrans gott så vore trist och inte bjuda på jag gjorde.

 • koka ris
 • hacka upp – mango, gurka, paprika i små bitar
 • blanda dessa
 • smaksätt med rostade sesamfrön, soya, salt, peppar

Lätt och någonting jag tror alla gillar..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej!

  Mitt namn är Matilda Konkell och jobbar som presskontakt för Expedia – global digital resebyrå.
  Vi drar nu igång ett projekt om mat och resor och skulle gärna diskutera eventuella samarbetsmöjligeter med dig.

  Du får gärna höra av dig till mig på [email protected] så snart som möjligt så berättar jag med.

  Vänligen,
  Matilda Konkell, Expedia

  Matilda Konkell 2016-04-04 15:43:25 http://golin.com
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!