Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Detta bjöd jag på idag

IMG_8900

 

Idag hade vi finbesök och jag fick bjuda på lunch. Det är ju så trevligt och bara få hänga i gäng.. och så mycket lättare att ha små barn och vara hemma och inte på restrang. Känns så bra i mitt mamma hjärta att Alba har fått leka med sin kompis i två dagar nu.. Det var nämligen Mickis och Jens som var här med deras lilla söta Livia.

Jag hade ingen plan med min lunch idag utan det var min kille som fick åka och handla så fick jag se vad han kom hem med. Var väldigt dålig på att ta bild idag bara. Det som ni ser på plåten är bara lite av det vi åt.. Det ni ser är ju lök, vitlök, potatis, zucchini, vitkål och aubergine men den använde jag till såsen när den var klar. Jag gjorde nämligen en sås som jag vill tipsa om –

  • 2 – 3 dl vatten
  • en röd paprika
  • 1/2 gullök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 buljongtärning
  • och jag hade i dom där skivorna aubergine som legat i ugn i ca 15 min på 220 grader

Kokade ihop detta och sedan mixade jag med en stavmixer och efter det smakar jag av med salt och peppar. En perfekt sås att ha till mycket olika. Vi hade som sagt detta i ugn och sedan blev det kött och en stor sallad 🙂 Förlåt att det kommit så sena inlägg nu dom sista dagarna. Ändring på det imorgon! Sov sött <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind