Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lite smått och gott om grapefrukt

IMG_9163

 

Efter frukost och pw blir det mällis. Även om min grapefrukt var galet sur och inte alls smakar som dom goda Florida grapefrukterna hemma så njöt jag ändå. Det är ju så fräscht! Äter ni mycket grapefrukt? Jag tänker att den är fylld med C vitaminer och det är bra för immunförsvar och hy men den är bättre än så.. Grapefrukt är som en kick för hälsan, framförallt att hyn inte ska åldras och midjemåttet. Det är inte bara för att den är så här syrlig som man kan tro är bra för midjan, det är alla fibrer som finns i, den har nämligen dubbelt så mycket fibrer i sig än ett äpple. Och det fibrers gör är att sätta igång tarmar och ni förstår nog resten själva…. 

Btw, jag förvarar det HÄR brödet jag gav recept på igår i kylen i en påse för att den ska hålla sig färsk så länge som möjligt. Och MUMS så gott det är med avokado och lite salt på <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh satt imorse och försökte trycka i mig en grape, men inte alls min smak. Får försöka mixa den i någon god smoothie istället!! 🙂

  Gabriella 2016-04-07 13:23:13 http://Gabella.devote.se
  Svara
  • Svar på Gabriellas kommentar.

   Men åh nej, köpte du den bästa – Florida Grapefrukt? Titta efter en slät sådan och nästan glänser och ha dom i kylskåpet.. Jag lovar att om du hittar rätt så kommer du ända uppfattning. Jag har gett i smoothies med det i fall du vill ha recept kan du söka i sökfältet så du vet <3 Lycka till! Kram

   foodjunkie 2016-04-07 19:20:17
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!