Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Till alla oss ost älskare

IMG_9395 IMG_9401 IMG_9448

Har jag några ost älskare här på bloggen? Någon som är lite tokig i brieost? Vi skulle få besök här och kände att jag var tvungen att slänga ihop någonting. Vad tycker ni om resultatet? Den uppskattades till fullo tillsammans med en kaffe, massa babbel och kackel! Jag titta in i kylen och såg nada och har testat att ställa fram nötter förut och det brukar aldrig bli en hit haha.. jag känner själv hur tråkigt det lät när jag skrev det. Det är ju söndag här idag och den dagen då alla vilar och det är stängt. Så det här blev resultatet av det hela! Degen är jättelätt sådan,

 • 2 dl mandelmjöl
 • 1 dl mjöl
 • ca 2 dl vatten
 • 1 tsk bakpulver
 • 1 tsk salt
 • 1 msk olivolja

Blanda till en fin deg och låt stå under en handduk i 30 min. Sätt på ungen på 220 grader och ta fram

 • Brieost
 • Torkade tranbär
 • Valnötter
 • Honung

Platta ut degen och lägg i det som står ovanför. Fläta nu ihop det hela till en oval boll.. Låt stå i ugn i ca 20 minuter. Kan behövas svalna innan ni äter men det här kallar jag grisigt gott! 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag älskar brie och jisses så gott det där såg ut. Brietårta har jag testat men aldrig inbakad, står nu på to do listan 😉 Tack för att du delar med dig av så mycket spännande och härliga recept. Kikar in på din blogg dagligen och du inspirerar varje gång. //Andrea

  Andrea 2016-04-10 21:22:12 http://hemmahosandrea.se
  Svara
  • Svar på Andreas kommentar.

   Hej Andrea! Miljoner TACK för din underbara kommentar, du gjorde mig jätteglad! Det är min önskan att det inspirerar det jag får upp här. Och få fupp dom här speciella som när jag bara slänger ihop någonting är då jag är nästan lite nervös vad jag ska få för gensvar.. Så tack du rara 😉 Ha en fin vecka! Kram

   foodjunkie 2016-04-11 11:05:59
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind