Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Linser är underskattat

IMG_9383 IMG_9510 IMG_9526

 

Hej hopp! Ursäkta mig för segt med uppdatering efter de helt sjukt goda våffel receptet.. kände väl att jag inte kunde komma med någonting kul efter de. Nä så är inte fallet, vi har haft fullt upp. Vi har nämligen bytt boende nu inför helgen. Vi kom fram till att min sambo ska hem till Sthlm över helgen och då vill inte jag vara kvar själv i huset med Alba. Så mesig är jag men känns mycket tryggare i lägenhet. Så nu sitter vi här uppkrupna i vår väns mysiga soffa och ätit upp hans Oreo kakor ( tack iaf du läser, jag ska köpa nya, den dagen vi lämnar tillbaka lägenheten för annars hinner jag äta upp dom igen, jag är ju ett obotligt kakmonster..).

Jag har ju faktiskt iaf ätit lite som jag kan tipsa om nu när vi packat och haft oss. Och dom här två är inte alls fy skam utan tvärtom. Linser är underskattade tycker jag! Man kan verkligen ha det till allt. Jag kokade upp hela paketet och använde det till allt typ. Den första är en soppa gjord på;

 • linser
 • kokosmjölk
 • citron zest och lite pressade jag i
 • salt
 • potatis
 • zucchini
 • morot
 • gullök
 • vitkål
 • chili
 • salt

Så gott att ha citron i tycker jag. Och chili kan man ju välja själv hur mycket man vill ha i.. Min blev ganska PICANTE som min sambo sa och ville ha ris till.. Min svampstuvning som jag gjorde ville han ha pasta till, nu vet ni det haha. Det jag stekte ihop i den var endast

 • champinjoner
 • linser
 • röd paprika
 • maaassa pressad vitlök
 • en mängd färsk basilika
 • salt
 • svart peppar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!