Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Två fantastiska tips

IMG_9683 IMG_9733 IMG_9760 IMG_9769 IMG_9779 IMG_9784

 

Alltså hallå! Det här känns helt magiskt, att få vara på semester med sin absoluta favorit på hela plantet! Nu när vi inte är vårt hus känns det verkligen som om jag är på semester. Förstår ni mig eller låter jag bara knäpp? Jag är lixom själv på en ny plats. Det som känns skönt är ju att jag vet det mest med Marbella eftersom det känns som mitt andra hem nu.. så jag har lixom allt under kontroll! Förutom det här med att fota min mat idag, det gick sådär med en som är nyfiken i en strut. Fast det förstår jag.. hur fina är inte tomterna som är så där? Och hur mycket tror ni att jag lyxade till det idag när min sambo åkte.. Gjorde en pizza med roquefortost på(!). Han gillar inte ost så festade till det ordentligt 😉 Det är ju så lätt att göra egen pizza.. degen kan man ju köpa färdig, t o m färdig kavlad oxå! Även om jag gillar när dom är lite tunnare, så kavlar jämnt dom så det nästan blir två st pizzor. Jag gjorde ju bara en och på den hade jag;

 • Pesto istället för tomatsås
 • Färska sparrisar
 • Rödlök
 • Roquefortost
 • Tomat
 • Färsk basilika
 • Riven ost
 • Krämig balsamico
 • Salt
 • Svart peppar

Den vart SÅ JÄKLA GOD! Så två tips idag, hemma gjord pizza och till er som ska blir eller är nyblivna mammor- kom iväg på en resa med din bebis, det går knappt inte att förklara så mysig det är! Hon och jag mot världen <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!