Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Två fantastiska tips

IMG_9683 IMG_9733 IMG_9760 IMG_9769 IMG_9779 IMG_9784

 

Alltså hallå! Det här känns helt magiskt, att få vara på semester med sin absoluta favorit på hela plantet! Nu när vi inte är vårt hus känns det verkligen som om jag är på semester. Förstår ni mig eller låter jag bara knäpp? Jag är lixom själv på en ny plats. Det som känns skönt är ju att jag vet det mest med Marbella eftersom det känns som mitt andra hem nu.. så jag har lixom allt under kontroll! Förutom det här med att fota min mat idag, det gick sådär med en som är nyfiken i en strut. Fast det förstår jag.. hur fina är inte tomterna som är så där? Och hur mycket tror ni att jag lyxade till det idag när min sambo åkte.. Gjorde en pizza med roquefortost på(!). Han gillar inte ost så festade till det ordentligt 😉 Det är ju så lätt att göra egen pizza.. degen kan man ju köpa färdig, t o m färdig kavlad oxå! Även om jag gillar när dom är lite tunnare, så kavlar jämnt dom så det nästan blir två st pizzor. Jag gjorde ju bara en och på den hade jag;

 • Pesto istället för tomatsås
 • Färska sparrisar
 • Rödlök
 • Roquefortost
 • Tomat
 • Färsk basilika
 • Riven ost
 • Krämig balsamico
 • Salt
 • Svart peppar

Den vart SÅ JÄKLA GOD! Så två tips idag, hemma gjord pizza och till er som ska blir eller är nyblivna mammor- kom iväg på en resa med din bebis, det går knappt inte att förklara så mysig det är! Hon och jag mot världen <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind