Varför vi alla borda byta ut till kokosolja istället för annat

IMG_9809 IMG_9832

 

En totalt super krämig bär smoothie blev det till frulle! Det blir ju så härligt när man har i avokado och kokosolja tycker jag. Man vill ju inte ha en isig smoothie, som sobre utan den ska ju vara riktigt krämig och härlig. Vi alla har ju olika smoothie knep men för er som inte vill ha i yoghurt eller liknande så är banan,avokado, kokosfett perfekt alternativ tycker jag. Även om man också ska ha sin favorit mjölk också, jag hade soya i denna. hahha neej jag menade eller vad tusen nu fick jag en knäpp – inte det man har till sushi, soya?!  jag hade sojamjölk.. haha sorry!

  • bästa frysta bämixen från Lild – körsbär, blåbär, hallon, jordgubbar, lingon, tranbär
  • 1/2 avokado
  • 1 msk kokosolja
  • 2 dl soyamjölk
  • 1 msk acaipulver

Toppade med gojjibär, pistagenötter och jordnötssmör <3 Tips till er som vill få igång kroppen på bästa sätt på morgonen är ju det där med att dricka ett ljummet glas med vatten, med en sked kokosolja ( jag tycker en tesked på morgonen räcker men man kan öka till matsked). Ni kommer märka efter någon dag hur härligt det är.. Men vet ni vad kokosolja är? Det är oljan som pressas ur ut det vita köttet på kokosnöten! Det är verkligen galet mycket man kan använda kokosolja till! Jag har ofta i matlagning – ex gör popcorn, steker ägg, bakar, har på mackan istället för smör ( började med det när Alba var allergisk mot komjölk), i teet, men smörjer mig med den efter jag duschat och tar då även lite i håret fast har även haft på mina bröst nu när jag ammar och det är känsligt. Nu när ni vet att det kommer direkt från kokosnöten som man iofs förstår på namnet, så kanske ni vill veta varför man ska byta ut annat fett till detta? Det lagras inte i kroppen utan blir till energi <3 Skulle kunna skriva så mycket mer bra ting om det men det får blir senare.. Nu måste min lilla badas och sova ( hon har smoothie överllt). KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag försöker komma ihåg att handla kokosolja istället men det är så lät att glömma tycker jag… Jag kanske är lite rörig.

    Karin Väppling 2016-04-15 13:04:18 http://freespinsgratis.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!