Dagens cashewnöts- smoothie

IMG_9918 IMG_9926 IMG_9937 IMG_9964IMG_9973

 

Istället för att jag har dagens outfit så kör jag dagens smoothie.. Det blir ju ändå några smoothies om veckan och det skulle väl vara rätt tråkigt för er läsare att se dom på samma ställe och miljö jämnt. Den här ståtliga kaktusen står alltså precis utanför min port just nu! Skrev ju förut att jag är omringad av palmer och kaktusar, jag älskar det! Och även smoothies;

 • fryst mango
 • mandelmjölk
 • cashewnötter
 • chiafrön
 • havre
 • avokado
 • cocosolja

Mixa den slät och avnjut med en god musli eller flingor <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Wow vad gott det ser ut! Du som är ett riktigt proffs på det här med smoothies, vilken skulle du rekommendera mig om jag vill ha en krämig (lite tjockare konsistens, inte rinnande, utan så man äter med sked) när det gäller grön respektive rosa/blå färgad? Brukar du använda dig av kvarg i några smoothies eller är det mest mjölk/grönsaker/frukter/bär? 🙂 KRAM! <3

  Julia 2016-04-16 13:45:13
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!